- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Lacee1986 #2448 üzenetére
Nem, ez az ő hulladék rendszerük hibája.
mod: Ha lepattintanak, írj az MNB-nek.
-
sopruk
senior tag
válasz
Lacee1986 #2183 üzenetére
Én is úgy kötöttem, gyorsan megvan.
Bár ma írták a topicjában (15648-as hsz.), hogy a videóbankos azonosítás még nem működik. De hátha azóta már megjavult, vagy hamarosan... -
sopruk
senior tag
válasz
Lacee1986 #2180 üzenetére
Ha csak az ár az oka hogy nincs, én pár hete váltottam a Gránit Digitális csomagra. Feltétel nélkül 0 Ft-os a számlavezetés díja és aug 31-ig lehet még igényelni akciós MOST bankkártyát hozzá. Első évben 0 Ft a díja, második évtől 1390,-
Most ugyan kicsit haragszanak rá mert egy technikai ok miatt napokig állt a rendszerük egy része, de amire nekem kell (erre jön a fizum és a Revolutot töltöm vele), bőven megéri mint az eddigi drága otp-s csomagom... -
válasz
Lacee1986 #2177 üzenetére
Még nincs Transferwise forint számlaszám amire más is utalhatna -már kifogásoltam én is, ez fontosabb lenne mint néhány egyéb dolog- de te utalással fel tudod tölteni a saját forint egyenlegedet.
Vagy nem tudom hogy érted ezt az utalást.
Ha pedig forintot akarsz utalni forintos számlára ahhoz nem kell a Transferwise, hiszen van saját bankszámlád. -
válasz
Lacee1986 #2175 üzenetére
Miért ne lehetne?
Van forint egyenleged ehhez nem tartozik bankszámla szám, de ha aktiválod akkor a €, $, £ egyenleghez kapsz bankszámlaszámokat is, amelyre majd érkezhetnek utalások.
Amikor utalsz akkor lehet nem IBAN-os számlaszámot is megadni, tehát országon belül is lehet forintot utalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged