-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Xerath404 #5960 üzenetére
Nade a következő oldal megkérdi, hogy hogyan szeretnél fizetni? Kíváncsiságból én is megpróbáltam hozzáadni 2200 eurót, nekem ezt dobta fel.
Azaz itt választhatok, hogy fogok kiküldeni Belgiumba egy kis eurót de mint írtam, nem a fogadási, hanem a küldési oldalon lesz ennek költsége.
Még mindig nem értem, hogy a te 2200 euród hol van, és milyen módon akarod a wise eurós számládra juttatni. -
Rick4
félisten
válasz
Xerath404 #5956 üzenetére
Nem tudom, ki érti, én nem.
"az euro számlámra is tudok eurot vásárolni,"
Melyik bank és miféle vásárlás? Itt tuti nem vásárolhatsz eurót...Ami biztos.
A wise-on belül nyithatsz egy számlát.
A wise accounton belül lehet forint számlád, magyaroroszágon belül pár másodperc alatt tudsz rá utalni ingyen. (mármint maga a fogadás ingyenes, az utalásnak nyilván a küldő oldalon lehetnek költségei) és a pár másodperc után ismét pár másodperc euróra váltani.A wise accounton belül lehet euró számlád is, amire eurós utalásokat tudsz fogadni, de mivel az egy belga banki számlaszám, így itthonról nem lesz kevés tranzakciós költség oda utalni, az eurózónából meg elvileg sima ügy.
Azaz ha te euróban kapod a fizetésedet vagy bármiféle pénzt, az mehet az eurós számlaszámra, és nem kell váltogatni semmire.
Ha itthonról érkezik pénz, az alapeset az, hogy azt se kell váltogatni semmire, a legjobb úgy elkölteni, hogy nem fizetgetsz a váltásért senkinek.
De ha itthonról, a te költségedre kerül rá pénz, akkor az gazdaságosan csak forint lesz, mert itthoni eurós számláról is drága lesz az utalás a wise-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged