Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Íme az új Android Auto!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Karnyújtásnyira az Android 17
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstTripla
tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Annyira azért nem kétes oldalak, viszont nálam alap az, hogy ahol nem vásároltam és nem annyira ismert hely ott a rendes kártyámat nem szeretem megadni. Ebayen például fixen PayPalt használok, ott eddig minden gond nélkül vásároltam, át tudok mozgatni annyi összeget ami kell bármikor. Inkább csak az van bennem, hogy a fő kártyám adatai ne kerüljenek olyan helyre ahova nem szeretném, illetve limitálni meg azért szeretném, hogy többet véletlen se próbáljon meg levonni, mert bízok abban, hogy megjön az amit kifizetek. Vagy akár sima valami kis előfizetésnél ha ki akarom próbálni akkor ne tudjon többet levonni. De amiket itt írtatok szerintem megfelelne számomra.
Bízok benne hogy nem csalók számára fizetek azért, ezek főleg ilyen 15-20 euró alatti kisebb vásárlások alkalmanként amit még nem sajnálok annyira ha át is vernek, mint ha egy nagyobb összeget húznának le. Valamint ha tudok például rendes webshopban is fizetni vele külföldön akkor ott is szívesebben adom meg a másodlagos kártyám. (szóval nem arra kell, hogy megvegyem a 1000Ft-os iPhone-m amit pont én nyertem meg az oldalra lépve
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)