- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Tavsegitseget kellene nyujtanom an en draga anyosomeknak, mint uj Wise ugyfelek...
Amit tudok:
K&H-nal van EUR es FT szamlajuk is.
Innen szerettek volna valtani, de allitolag a K&H-s appal nem lehet (android ha ez szamit)
Szamomra mar itt fura a dolog, de mivel mi nem K&H-sok vagyunk igy akar elo is fordulhat.
Szoval nezegettek, de nem tudtak elocsalni az "ativelo parancsot" amivel direktben el tudtak volna utalni a K&H-s appjukbol.
Igy vegul a manualis utalas opcional kotottek ki amire ra is nyomtak...
Ne engem ekkor hivtak.Kerdes: van arra barmi mod, h az atvezetni kivant osszeget megiscsak direktben a K&H-s appbol fizessek ki?
Ha viszont nincs akkor mi alapjan fogjak megtudni a szamlaszamot es az egyedi azonositot ami kell az utalashoz?Remelem nem kerdeztem hulyeseget, de anno nekem ez nem igy volt es mukodik is igy meg csak hallhatom, amit mondanak es probalom osszerakni a kepet, h mi is tortent.
Otlet??
Új hozzászólás Aktív témák
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest