Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Tavsegitseget kellene nyujtanom an en draga anyosomeknak, mint uj Wise ugyfelek...
Amit tudok:
K&H-nal van EUR es FT szamlajuk is.
Innen szerettek volna valtani, de allitolag a K&H-s appal nem lehet (android ha ez szamit)
Szamomra mar itt fura a dolog, de mivel mi nem K&H-sok vagyunk igy akar elo is fordulhat.
Szoval nezegettek, de nem tudtak elocsalni az "ativelo parancsot" amivel direktben el tudtak volna utalni a K&H-s appjukbol.
Igy vegul a manualis utalas opcional kotottek ki amire ra is nyomtak...
Ne engem ekkor hivtak.Kerdes: van arra barmi mod, h az atvezetni kivant osszeget megiscsak direktben a K&H-s appbol fizessek ki?
Ha viszont nincs akkor mi alapjan fogjak megtudni a szamlaszamot es az egyedi azonositot ami kell az utalashoz?Remelem nem kerdeztem hulyeseget, de anno nekem ez nem igy volt es mukodik is igy meg csak hallhatom, amit mondanak es probalom osszerakni a kepet, h mi is tortent.
Otlet??
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Proxmox VE
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest