Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indi86
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Kb. 16 M Huf-t szeretnék beutalni TW-re és ft-ba átváltani, úgy hogy előtte nem használtam. Ez az összeg három fajta devizában van.
1, Szerintetek tud ez menni gördülékenyen úgy hogy nem ülnek rá a pénre? Revolutnál olvastam sztorikat, hogy egy hónapig ültek rajta meg adóbevallástól kezdve mindent kértek már tőle mire visszaszerezte a jogot emberünk a saját pénze felett. Na ezt nagyon nem akarnám, mert nem is tehetem meg, mást kell kifizetnem belőle.
2, Milyen adatokat kérhetnek ilyen összegnél? Vagy ez még nem az az nagyságrend amin problémáznának?
3, Kh-s vagyok, hány nap alatt érkezhet meg oda a deviza? Két munkanap?
4, Próbálgattam a deviza utalást a bankban, nem világos, hogy a TW-nél a magyar címet/cégnevet kell beírni utaláshoz vagy a külföldit?
5, Bankköltségnél share-re kell állítani a bigyulát?Szívesen etszteltem volna kisebb összeggel is, de nagyon magas az utalás alap díja.
Remélem valaki tud segíteni, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest