- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flinter
tag
Albániában vagyok, és adódott pár probléma a Transferwise MasterCard használatàval:
1. Kevés az ATM, amelyik MasterCard kártyát egyáltalán elfogad. (VISA-t fogadnak el többnyire)
2. Ha elfogad (mondjuk kb. 30%), akkor
2a "Nem ismert az ICC"/ kártyakibocsájtó (azaz ezt a kártyát mégsem fogadja el - ez volt az UNION Bank ATM)
2b A különböző ATM-ek különböző mértékű (teszt: 400-700 ALL) különdíjat számítanának fel a készpénzfelvételért. Hangsúlyozzák, hogy ez a díj extra költség, függetlenül a köztem és bankom között létrejött szerződéstől.
Reklamáltam TWS-nál:
ÜFSZ azt írta vissza, hogy nem támogatott devizák esetén ez telljesen rendben lévő dolog.
Végül is csak egyetlen, a Credins Bank ATM-jét találtam, ami elfogadta a Transferwise kártyát és extra díj nélkül adott ki pénzt.Megjegyzem, hogy Boszniában ,(Sarajevo, M18 út melletti Bingo áruháznál) is ugyanilyen gondjaim voltak. Sík ideg voltam, így nem pontosan emlékszem, de ott is valami hasonló volt, vagyis 2 ATM közül egyik el sem fogadta a kártyát, a másik meg valami horribilis díjat számolt volna fel a kp felvételért.
Tök ugyanez volt a helyzet a Revolut MasterCard-al is. Boszniában is, meg Albániában is - annyi különbséggel, hogy Albániában az Union Bank ATM-ből tudtam extra díjtól mentesen kp-t felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest