- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flinter
tag
Albániában vagyok, és adódott pár probléma a Transferwise MasterCard használatàval:
1. Kevés az ATM, amelyik MasterCard kártyát egyáltalán elfogad. (VISA-t fogadnak el többnyire)
2. Ha elfogad (mondjuk kb. 30%), akkor
2a "Nem ismert az ICC"/ kártyakibocsájtó (azaz ezt a kártyát mégsem fogadja el - ez volt az UNION Bank ATM)
2b A különböző ATM-ek különböző mértékű (teszt: 400-700 ALL) különdíjat számítanának fel a készpénzfelvételért. Hangsúlyozzák, hogy ez a díj extra költség, függetlenül a köztem és bankom között létrejött szerződéstől.
Reklamáltam TWS-nál:
ÜFSZ azt írta vissza, hogy nem támogatott devizák esetén ez telljesen rendben lévő dolog.
Végül is csak egyetlen, a Credins Bank ATM-jét találtam, ami elfogadta a Transferwise kártyát és extra díj nélkül adott ki pénzt.Megjegyzem, hogy Boszniában ,(Sarajevo, M18 út melletti Bingo áruháznál) is ugyanilyen gondjaim voltak. Sík ideg voltam, így nem pontosan emlékszem, de ott is valami hasonló volt, vagyis 2 ATM közül egyik el sem fogadta a kártyát, a másik meg valami horribilis díjat számolt volna fel a kp felvételért.
Tök ugyanez volt a helyzet a Revolut MasterCard-al is. Boszniában is, meg Albániában is - annyi különbséggel, hogy Albániában az Union Bank ATM-ből tudtam extra díjtól mentesen kp-t felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest