- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Neil Watts #515 üzenetére
Úgy tűnik a leírás alapján, hogy meghalt a szenzor.
Nem tudom azt mennyire macera cserélni rajta, meg ahhoz nyilván kell eszköz is.
-
válasz
Neil Watts #237 üzenetére
Sziasztok!
A Expert Mouse Wired Trackball-om elt 1883 napot, kb. atlag 10+ oras igenybevetellel/nap. A golyot es csuklotamaszt megtartom. Rendelem a kovetkezot.
Jottem haza tegnapelott, erre a gombjai mukodnek, a gorgetogyuru is, kiveszem a golyot, vegigjatszottam vele a szokasos tisztitasi koroket, visszaraktam a golyot, semmi. O.o total halott, meg az egerkurzort sem adja ki, tobb gepen probaltam.Udv.
-
F34R
nagyúr
válasz
Neil Watts #239 üzenetére
neha nezz a golyo ala, az erzekelokre konnyen trutyi rakodik. Amugy igen, nalam is.
-
F34R
nagyúr
válasz
Neil Watts #237 üzenetére
nah csak eldontotted
-
F34R
nagyúr
válasz
Neil Watts #235 üzenetére
a legelterjettebb a xorg.conf.d-s megoldas. van egy konfigfalj amit atszerkeszthetsz kenyed/kedved szerint.
Ez bal kezes konfiguracio amit linkelni fogok, alapbol minden gomb mukodik viszont konfigfajl nelkul is.
Az evrouter2 egy privat projekt, es nem is volt sokaig kozzeteve a forrasfajl.
A sima evrouter-t viszont meg kell hogy talaljad.Esetleg ott van meg a libratbag es a piper amit fentebb irtak, bar ahhoz kell a systemd is.
Ez ubuntu-n es fedora-n megvan, viszont en itthon a ket progit nem tudom kiprobalni csak virtualis kornyezetben.Udv.
-
7
addikt
válasz
Neil Watts #221 üzenetére
Én értem, hogy az Orbit Scroll Ring olcsóbb, de ha nem az a cél, akkor nem biztos, hogy érdemes beruházni rá. Kialakítását tekintve távolról ugyan emlékeztet az Expertre, de jobban szemügyre véve azért vannak olyan eltérések, amiknek azért jócskán van hatásuk a mindennapi használat során (kisebb golyó, máshogy helyezkednek el a gombok). Így szerintem nem fogsz tudni érdemleges párhuzamot vonni a kettő között.
Persze ettől függetlenül vehetsz Orbitot, de ne ringasd magad abba a hitbe, hogy az alapján hitelt érdemlően el tudod majd dönteni, tetszene-e az Expert.
-
7
addikt
válasz
Neil Watts #219 üzenetére
Nincs kezdő és haladó trackball.
Mivel mindenkinek mások az igenyei, és a trackballok között is elég nagy tud lenni a különbség, a legtöbbet az segít, ha egyrészt jól méred fel a saját igényeidet, másrészt pedig huzamosabb ideig (kb. 5-7 nap) van lehetőséged kipróbálni egy adott példányt. Ha nincs nagyon lehetőséged kölcsönkérni olyan trackballt, ami téged foglalkoztat, akkor valószínűleg kénytelen leszel bevállalni a rizikót, hogy használtan kis buktával továbbadod a trackballt, ha nem jön be. Sajnos ez ilyen.
Aki nehezen tudja kezelni a váltást, annak általában a hüvelykujjas trackballokat szoktam javasolni, mert első érzésre az all a legközelebb a hagyományos egerekhez, de sokaknak az csak átmeneti megoldás.
Én személy szerint elgondolkoznék azon, hogy mi is az, amire szükségem lehet, aztán beleugranék az ez alapján kiszemelt trackballba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest