- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én jobbkezest használok kb. 8 éve, nagyon szeretem. Csuklófájdalomra vettem, azóta sincs vele gond. Kevés hely kell neki mert ugye nem mozog, magas érzékenységen használom és nagyon precíz, csak ceruzaelemet kell benne cserélni kb. félévente.
Nem tudom más hüvelykujjasból létezik-e egyáltalán balos. -
pengwin
addikt
Nekem két hüvelykujjas (jobbkezes) elecomom volt eddig - egy vezetékes és egy vezetéknélküli otthonra és a munkahelyemre. Nekem a Logitech M575 mérete és formája jobban bejött, de nagyon szerettem az Elecomokat is.
Annak idején vettünk itt a topikban közösen Logitech pótgolyókat, mert az Elecom gyári golyója nem siklott olyan simán. Lehet van még egy darab itthon a fiókban ha majd kell.
-
Degeczi
nagyúr
Nem a gyártó a fő kérdés, hanem hogy meg tudsz-e barátkozni a hüvelykujjal irányított golyóval. Nekem pl. ügyetlen hozzá a hüvelykujjam (ahogy egy billentyűzeten is csak a szóköz leütésére ideális, itt kattintásra), a normál ujjaim sokkal alkalmasabbak finom irányításra. Akad olyan is, akinek pár órányi hüvelykujjas egerészéstől az izülete fáj.
Másnak viszont semmi gondja ezzel, jól használ hüvelyujjas típust - de ezt előre nem lehet megmondani.
A nem hüvelykujjas trackball-ok egyben szimmetrikusak is, balkézzel is ugyanúgy használhatóak, csak sajnos mára alig maradt gyártó, választék. Kensingtonból a nagyobbak árai (mint a Slimblade vagy az Expert) durván elszálltak az utóbbi pár évben, de az Orbit Scrollring még nem túl vészesen, huszonpár ezerért beszerezhető, és ajánlható (pláne az alább említett mikrokapcsoló cserével - de ez is egy személyes hepp, nem szeretem a gyári gombok erős visszarúgását, fáj egy idő után)
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest