- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macipalika
csendes tag
válasz
siddis #50827 üzenetére
Hali!
Bocs hogy még csak most érdeklődök ismét.
A routerba ne tudok jelentkezni ha arra a felhasználó és jelszóra gondolsz.
A total commanderrel hálózaton keresztül is bele tudok menni és onnan le tudok másolni bármit.
Felmásolni viszont már nem a transmission se tud rá írni de törölni se tudok róla semmit.
Valami nagyon levédte a vinyót, pedig nem piszkáltam semmit mert jól működött.A dlna is megy rajta.
Az az érdekes minthogy már írtam próbáltam frissíteni a Poli27 1.3.2 r39208 -ről 1.3.3 -ra de nem fogadja el, vagyis végigcsinálja de nem változik semmi.
Hol és hogyan lehet állítani a hozzáférés jogát, ha a routerbe van bedugva a vinyó.
Köszi ha esetleg tudnál segíteni.
Üdv. Pali -
Macipalika
csendes tag
Üdv nektek!
Lenne egy olyan kérdésem hogy az eddig jól működő 1043nd v2 vinyó része olyat produkál hogy nem lehet rá írni. Eddig ment a transmission, elértem simán hálózatról és tudtam feltenni rá filmet. Most csak a fentlévő filmeket játsza le dlna funkcióban. Poli27 firmware van rajta, próbáltam frissíteni de nem fogadja azt sem el. Poli27 1.3.2 r39208 -ről 1.3.3 -ra. Olyan mintha védve lenne a vinyó! Nem formatáltam még újra hátha meg lehet csinálni.
Tud valaki segíteni?
Köszi. -
Macipalika
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #49943 üzenetére
Köszi megy mostmár....
-
Macipalika
csendes tag
Üdv.
Nem működik nekem se a a torrent. Se le se fel nem indul el.
A net egy 842nd-n jön be átmegy a 1043-ba és azon van a vinyó.
Net van a 1043-ba mert azon keresztül netezek.Üdv. Köszi előre is!
-
Macipalika
csendes tag
Üdv nektek!
Lenne egy kérdésem.
Valamiért nem tudok nyomtatni a wifis Hp nyomtatómmal. A pc egy 1043-ba van kábellel. A 1043 össze van kötve egy 842nd-vel.
A tesztoldalt simán megcsinálja.
A probléma az e-mailek mellékleténél is fent áll, azt pedig nem küldi el csak az e-mail szöveg részét.
Pol27 van a 1043-ba
OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 van a 842-be
Köszi.... -
Macipalika
csendes tag
válasz
Csabipici #49128 üzenetére
Tegnap lettem kész a beállításokkal.
Poli27 fw-t tettem fel mert a gyári nem sokat ér média szerverként.
Mostmár nagyon szépen megy. Hálózaton keresztül kb 10000kbyte/mp tudok rá felmásolni cuccot.
Ext2 a partíció mert az fw nem ismeri az NTFS-t. Talán jobb is így ahogy itt megtudtam.
Mást nem üzemeltetek rajta.
Nincs transmission se, igaz kipróbálnám de valahogy nem sikerül mert nem indul el a torrent, szerintem port hiba miatt. -
Macipalika
csendes tag
Köszi a segítséget.
Sikerült beállítani. Ismét nehézkes volt, 4 órába telt kb mire ma összehangoltam 2 routert (másodlagos a 1043nd, Poli27-el), hdd format ext2-re. Mostmár megy a dlna is szépen és még gyors is. A windows alatt megoldottam hogy lássa a partíciót, hálózatban 10000kbyte/mp másolási sebesség.
Remélem stabil lesz nem olyan mint a 842nd. -
-
Macipalika
csendes tag
Szia
A vargalex féle az nagyon jó volt a 842nd-n csak a minidlna nem volt stabil.
Azt hittem a 1043-ban is dlna müködik.
Na mindegy ha a poli félében van dlna és jól megy akkor nekem az is jó lesz.
Nagyon kellene mert a UPC-s beltérin keresztül ez megy rendesen és a Samsung tv-m is ezt tudja.
Köszi, esetleg nem lesz jó akkor kereslek.
Üdv -
Macipalika
csendes tag
Vagyis erre gondoltam...
http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/openwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v2-squashfs-factory.bin
-
Macipalika
csendes tag
Szia!
Ezen az oldalon azt írja hogy van rá való openwrt.
http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr1043nd#downloads.for.tl-wr1043nd.v2.xItt lehet leszedni.
http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/openwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v2-squashfs-sysupgrade.binMa vettem egy V2-t. Elsőre sikerült beállítanom. Egy ami zavar hogy nem tudom miért áll meg a film a média szerveren keresztül nézve egy pár perc után állandóan. Esetleg a vinyó áll meg?
Van egy 842nd-m azon ment minden de nem volt stabil. Volt hogy nem talált meg néhány filmet a vinyón.
Ezért vettem másikat, gondoltam a gyári média szerver jó lesz.
Akkor ez a firmware jó vagy nem?Várom a hozzászólásokat. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Androidos tablet topic
- Kempingezés és sátrazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest