- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juszuffe
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat a vasárnapi amatőrködésemért.
Van egy tp link-1043nd és egy cisco tré-home-os routerem. Ennek köszönhetően a no-ip vagy dindns nem működik. Ki akartam próbálni azt, hogy beállítok a routerem wan portjára egy fix ip-t, hátha így fogom majd látni kívülről. Ennek ellenére a routerem az óta nem oszt internetet, és ami a legrosszabb nem is tudok belelépni.
Ötlet hogy mit csináljak annak érdekében, hogy úgy működjön a routerem mint az előtt?
Segítségeteket előre is köszönöm!Üdv: Juszuffe
-
Juszuffe
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #34828 üzenetére
Majd látom, most egyenlőre így működik, ha nem fog akkor ráérek még ezen gondolkodni
-
Juszuffe
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #34826 üzenetére
Igen a wan ip az jelen esetben 192.168.0.10, ez a tp-linken belül van. Viszont a cisco wan portjának ugye szolgáltató által osztott ip-je van, ezt adtam most meg a no-ip oldalon, és elvileg ezt fogja frissíteni, és nem a tp-link wan portján lévő ip-t. De úgy is ki fog derülni pár napon belül, ha új ip-t kap a cisco a szolgáltatótol..
-
Juszuffe
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #34821 üzenetére
Szia!
Tudom hogy a cisco egy router és modem egyben. Csak mivel a régi modemem ip-jét jegyezte meg a no-ip oldala így emiatt nem ment a dolog. Dmz-t nyitottam a cisco-ban a tp-link router wan portjára, aztán a jó ip-nek köszönhetően, látom a routert, a router mögül :-) és most roppant mód örülük ennek -
Juszuffe
csendes tag
Sziasztok!
Rég jártam erre.
A minap telepítette le a t-home az ip-tv csomagját nálam, és kaptam egy új aranyos modemet ami egy cisco EPC3925. Nos amióta felrakták, azóta nem tudom használni a ddns-t. A cisco routerban a 1043nd wan portjának ip címét beraktam dmz-hostba kikapcsoltam a wifit, és a tűzfalat is a cisco-ban és még mindig nem látom a tplinkemet weben keresztül a cisco mögött, ha beütöm a no-ip-s ddns címemet.
Milyen megoldással lehetne ezt orvosolni? mert kicsit zavar hogy a melóhelyemről nem tudok belépni a routerra pakolt merevlemezemre... (lehet már volt ez téma, de több mint harmincezer hsz-t végigolvasni elég időigényes lenne..)
Segítségetek előre is köszönöm!!Üdv Juszuffe
-
Juszuffe
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon.
Olyan kérdésem volna, hogy nem régiben (kb negyed órája) bemountultam a routerembe ezt a fájltpenwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory_vargalex_v1021.bin
Frissítés gyanánt, mert ki szeretném próbálni ezt a verziójú openwrt-t . Na most a problémám az, hogy a routeren a system led folyamatosan villog (a frissítésnél kiírta hogy újraindul a router) és mostmár nem tudok belépni a routerembe. Internetet továbbra is oszt. Mit tegyek? Ha kihúzom van rá esély hogy ismételten szét kell szedjem és rá kell forrasszak egy sim c35 kábelt, hogy vissza rakjam bele a gyári szoftot? Vagy esetlegesen működni fog rajta az elvileg most belerakott fw?
Válaszokat előre köszönöm, és érdeklődve váromÜdv: Juszuffe
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest