- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Már szétkaptam a rutert holnap megyek nézek nokia soros adatkábelt
, viszont jövök még....
Ez a rész nem teljesen világos:
erase 0xbf020000 +7c0000(a 7c0000 a feltöltendő firmware mérete hexadecimálisan, épp ekkora az openwrt backfire. Az első számra nagyon figyeljünk, mert ha kisebbet adunk meg beletörlünk a bootloaderbe és temethetjük a routert)
tftpboot 0x81000000 code.bin (ezzel még csak a memóriába került a firmware)
cp.b 0x81000000 0xbf020000 0x7c0000(a 7c0000 itt is a firmware mérettől függ)
bootm 0xbf020000
Itt hamarosan látni fogjuk, hogy az openwrt bootol, majd a hagyományos módon is elérhető lesz.Tehát ha jó értelmezem a problémámat, akkor az a baj (bocsi a szög egyszerű fogalmazásért), hogy van egy Bootolásért felelős memória rész, meg van egy szabad terület, én most meg rápakoltam a egy egész firmwaret (boot résszel együtt), a szabad memóriába, és így végtelen ciklusba került a ruter... tehát boot részt le kellett volna írtani előtte.
Tehát visszatérve, a fenti bemásolt részhez, ha sikerül leállítani a ciklust, akkor nekem ezzel a módszerrel egy szintén boot nélküli gyári firmwarét kell feltölteni, aminek tudom a méretét hexában.... a bootloadert meg ugyan úgy kell hagyni... helyes az így?
Amúgy az én hülyeségem az egész
de ezeket olvastam itt meg nem volt említve ez a dolog:
-
Doze
aktív tag
Sziasztok!
Van egy V1 ruterem, 1043ND, elég régen openWRT ment alatta, gondoltam visszacserélem gyárira. Winscp alatt bemásoltam a .bin fájlt (kitömörítettem), kiadtam a parancsot, elkezdte csinálni... majd valami hiba üzenetet dobott... mondom ok, net ugyan úgy ment stb... webes felületre nem engedett be The CGI process did not produce any response-hibát dobta.... gondoltam várok vele vagy negyed órát aztán restart... hát restartoltam..
Azóta bal oldalo led ég, a többi ütemesen villog egyszerre, most mit csináljak? Sikerrel téglásítottam a ruterem?
-
Doze
aktív tag
Help
Miért nem tudok a ruterhez 150Mbit-tel kapcsolódni mikor a ruter 300Mbitet tud, be is van állítva.(a gépen is 11n aktiválva stb) másrészt a hálózaton van egy másik gép ami meg simán megy 150Mbiten...
A a szóban forgó notiban egy intel centrino n-130 kártya van,
annyit észrevettem hogy 150Mbites gép 40Mhz, a másik csak 20....
-
Doze
aktív tag
Üdv!
Sikerült hozzájutnom egy 1043ND-hez. Tetszik szép is, jó is, főleg hogy ingyen volt
Szépen felment rá a warglex féle firmware. Semmi bajom eddig.
A kérdésem az lenne ha átrakom a Rutert Workgroup-ba akkor miért nem látom az Usb-n a tartalmakat? Minden gép a hálózaton ebben a csoportban van.Másik kérdés milyen gyors a másolás, Wifivel a háttértárolóra(ext4, most per pill egy 4Gb-os pendrive)? Nekem olyan 2MB/s, az olvasás talán kicsivel gyorsabb. Jó ez így?
Kicsit olyan ez a ruter, mikor a ZTE-Blade, nincs CsodaZip ami felszabadít még egy kis ramot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest