- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #52042 üzenetére
Közben találtak nekem egy ilyen megoldást. Öszvér megoldásnak tartom, de ez így működik.
Köszönöm a segítséget, ha netán össze tudom majd hozni a WAN-ból való működést, akkor azt is beírom. -
D.Orion
veterán
Sziasztok!
1043ND V1-es router-em van gyári szoftverrel és kérnék hozzá egy kis segítséget.
T-Home -os modem/router-ről nem tudom átnyomni rá a netet. Arra már kioktattak, hogy pppoe a kapcsolat tipusa és elvileg csak a felhasználónevet és a jelszót kell megadnom az ide tartozó menüpontban és már ossza is tovább a TP-Link a T-home-ból érkező netet, de ez még se történik meg. Eddig UPC-t használtam, ott nem volt semmi gond, simán beállítottam mindent.Milyen alapvető hibát véthettem?
Szerk.: Apró érdekesség, hogy a 1043ND-n keresztűl nem érem el a T-home-os routert, hogy ha az a WAN porton át csatlakozik a 1043-ra. Ha viszont simán LAN-ra rakom, akkor elérem, bele tudok lépni a menüjébe.
-
D.Orion
veterán
válasz
bakkervakker #17293 üzenetére
SSID-t nálam engedélyezni kellett, mert különben nem látta a telo sehogy sem, de egyébként minden más úgy volt ahogy leírtad! Köszönöm!
WPA2-PSK kódolással tökéletesen megy, remélem ez már elég lesz. Közelben lévő szakközép és a kollégiuma szerencsére már elég messze van ott már a diákok nem tudják fogni.
Nekem egyébként jelenleg ez fut rajta(gyári, nem frissítettem):
Firmware Version:
3.12.2 Build 100820 Rel.41891n
Hardware Version:
WR1043N v1 00000000 -
D.Orion
veterán
Thx, most elszomordtam.
Az EAP hitelesítési hibára van valami tipp, hogy hogyan lehetne orvosolni?
Intruder2k5: Mindössze csak a másodikon lakom, de a lakótelep túlvégén(200méter) lévő kocsmából is tudom fogni a router wifi-ét, pedig pont itt van előttem egy másik négyemeletes sorház.
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #17276 üzenetére
WEP/128bit/ASCII/Shared Key/#1 13karakteres jelszóval működik. Ezzel már elég biztonságos? Úgy értem, hogy a lakótelepen nem tudnak hozzáférni a netemhez könnyedén?
13 karakteres random jelszó csak elég erős nem?
WPA/WPA2-nél mindig kiírta a telefon, hogy EAP hitelesítés szükséges. <Ez mi lehet?
-
D.Orion
veterán
Üdv! Rendelkezem egy ilyen router-el és wifi-s kérdésem lenne. Öcsém SE Satio-ját sehogy se tudom összehozni a routerrel, hogy ha él valamilyen titkosítás. Jelszó nélkül természetesen megy a dolog, de WPA/WPA2-vel nem. Leírom milyen beállítások vannak a Router-en és a telefonon. Hátha valakinek így feltűnik a hiba:
Router képekben:Satio:
Kapcsolat neve: K22_MP
Adatátvitel módja: Wi-fi
Wi-fi hálózatnév: K22_MP
Hálózat Állapota: Nyílvános
Wi-fi hálózatmüd: Infrastruktúra
Wi-fi biztonsági mód: WPA/WPA2 <Van még lehetőség: Nyílt hálózat, WEP, 802.1x
Wi-fi biztonsági beállítás:
WPA/WPA2: Előre megosztott kulcsSpeciális beállítások IPv4 IPv6 automata, Proxy nincs, Proxy port 0(nincs).
Előre megosztott kulcs: Ide beírtam a jelszót, 8 karakter semmi speciális.
Csak WPA2 mód: Be/ki Jelenleg BE, de Ki állapotban sem működik.802.1x vagy WEP is elég biztonságos?
De első körben jobban örülnék, hogy ha WPA2-vel működne rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest