- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #52042 üzenetére
Közben találtak nekem egy ilyen megoldást. Öszvér megoldásnak tartom, de ez így működik.
Köszönöm a segítséget, ha netán össze tudom majd hozni a WAN-ból való működést, akkor azt is beírom. -
donci7
csendes tag
-
bakkervakker
csendes tag
válasz
D.Orion #17276 üzenetére
Ahogy adam3 is irta a WPA2-PSK kódolású "sémával" menni kellene (a Satio elvileg jól van beállítva). Nekem is WR1043ND van a következő verzióval:
- 3.13.4 Build 110429 Rel.36959n
Azzal a menüvel, amivel te próbálkozol azzal nekem sohasem sikerült.
Nekem "WPA/WPA2 Personal (Recommended)" menüpont van kiválasztva, benne a verzió WPA2/PSK, "Encryption = Automatic" és ennek megfelelően a PSK password van beállítva.
SSID broadcast tiltva, a telon (E71) a hozzáférési pont is rejtett üzemmódban működik tökéletesen. Szenvedtem én is egyébként más WPA-s beállításokkal, de csak így tudtam működésre bírni a telóval... -
-
adam3
aktív tag
válasz
D.Orion #17281 üzenetére
Saját routerem 15 jegyű WEP kódját (amit password generatorral csináltam, így nem is votl egyszerű) 10 perc alatt sikerült feltörnöm...
Aki ért hozzá annak elég annyi, hogy "lehallgatja" az adatforgalmad (kb. egy youtube videó megnézése elég) és abból megfelelő eszközök segítségével visszafejti a jelszót... Ha a környéken nem ismersz olyat aki ezt meg tudná csinálni akkor nincs para.... meg amúgy is elvileg büntethető az aki ilyet csinál, bár kétlem hogy ez nagyon érdekelné őt...WPA2-PSK kódolás esetén meg nem kéne EAP-ot kérnie...
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #17276 üzenetére
WEP/128bit/ASCII/Shared Key/#1 13karakteres jelszóval működik. Ezzel már elég biztonságos? Úgy értem, hogy a lakótelepen nem tudnak hozzáférni a netemhez könnyedén?
13 karakteres random jelszó csak elég erős nem?
WPA/WPA2-nél mindig kiírta a telefon, hogy EAP hitelesítés szükséges. <Ez mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Star Trek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest