- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzTyu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #41786 üzenetére
Valószínű az lesz, még majd megpróbálom egy havernál hátha valami zavar van az erőben idehaza, aztán ha nem, akkor hétfőn visszaküldöm gariban. Azért köszönöm a tippeket
Üdv
-
SzTyu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #41784 üzenetére
Próbáltam, hogy kiveszem a jelszót, gondolom a titkosításon ezt érted, kipróbáltam az 1, 4, 7, 10es csatornákat de ugyanaz... látszódik a hálózat de fel nem enged, és laptopról a menüt sem érem el...
bgn, kevert módban van, de eddig is abban használtam
-
SzTyu
csendes tag
Sziasztok!
Már 1 éve használom ezt a routert, eddig nemigazán volt gondom vele, 2 hete azonban elkezdett elég gyakran megszakadni a wifi, újraindítottam utána jó lett, de most már ez sem működik, feltettem a legújabb, gyári frimewiret, eddig is az volt rajta de semmi, próbálkoztam resettel, gyári beállítás visszaállítással és újra konfiggal, sőt "pihentettem" is kb 5 perc áramtalanítással, de az eddig használt és jól működő beállításokkal már semmit sem hajlandó csinálni. A hálózatom nevét látják az eszközök (telefonok, laptopok) de csatlakozni 1ik sem tud és azt írják a hordozhatók, hogy korlátozott hozzáférés. Három asztali gép között zavartalan és akadásmentes a net, normál sebességű de ugye azok UTP kábellel vannak a routerhez csatlakoztatva.
A ledek a routeren: PWR állandó zöld, SYS zöld, villog, WLAN zöld, gyorsabban villog, kihasznált slotok zölden villognak, WAN zöld világít/néha villog
Valami ötlet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest