- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
pooli73
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem vki segíteni? Külső HDD elérése nem jön össze a routeren, Network Sharing- ben látszik, elstartoltam, User Account- ban jelszó módosítva, router restartolva.
Open Wrt- t kihagynám ha lehetséges, ennek kellene működni elvileg gyárival is.Webes felületen hibaüzenet:
Username or Password is incorrect.
Please refer to the troubleshooting below:
Is the "Caps Lock" enabled on your keyboard?
The username and password must be lowercase, please ensure that the "Caps Lock" LED is disabled on your keyboard and try again.
Forgot your username or password?
Please reset the device to the factory default settings if you have forgotten your username or password. The default username and password are both set as "admin".
Note: The settings will be restored to factory default after the resetting.
How to restore the device to the factory default settings?
Firstly locate the reset button on the rear panel of the unit, whilst the device is powered on press and hold the reset button for more than 5 seconds, the device will then reboot and restore itself to the factory default settings.Elvi hiányosságaim is vannak.
Ezt FTP- n tudom majd csatolni pl. Total Commanderben, hogy minden gép használhassa?
A router- nek is van egy címe jelszóval és a hdd is jelszavazva van, jelszót nem lehet kitörölni, hogy ne kérje. Itt két biztonsági lépcsőn kell átjutni?
A router gyári IP- jét megváltoztattam 192.168.1.1- ről de gondolom ez nem érdekes, ezzel kellene elérnem a lemezt...
Csak Open Wrt- s leiratot találtam a témában. Előre is köszi!pooli
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Starlink
- Kés topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest