- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
DonDragonka #63874 üzenetére
Hali!
Nálam a V3 szenved wifi gyengeségben. Ugyanazzal a telóval a TP-link 3600 80 mega fölött tudott wifin, ez meg max 45Sőt, amikor eladtam a 3600-at, a vevő rámért az 5GHz-re és 100 mega fölött ment, ugyanazon a helyen. Pedig elvileg a 3600 régebbi, gyengébb hardverben, de mégis erősebb wifi van benne.
Ja, és a V3-ban még ilyen speedboost sincs. -
Foxykah
csendes tag
válasz
DonDragonka #54961 üzenetére
V2.1-es, reggel jött meg a termék. Wifin keresztül szeretném elérni a kívánt sebességet. Most perpill ennyi jön át http://www.speedtest.net/my-result/3968534848 a routertől kb 4-5 méter távolságra, 5-ös jelen keresztül. A channel választás manuális volt, megnéztem inssiderrel, és volt olyan amit nem használtak, arra állítottam be(nem tudom, hogy számít e vmit, de ez az 5-ös channel). Volt dualbandes ds-link routerink 600mbps-es, de az se hozta a kívánt sebességet, valamit rengetegszer kellett újraindítani ezért azt vissza is vittük.A mimot a gépben pedig, hol kell megnézni?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DonDragonka #23838 üzenetére
Hi!!
Az előző firmware zip-jében volt egy Router Upgrade Help.pdf. Ez így kezdődik:
"Note: After upgrade, all the settings will restore to factory default, you can back up the settings first."
-
norral
aktív tag
válasz
DonDragonka #23768 üzenetére
Nekem nincs szükségem rendes NAS-ra. Így kaptam egy 8W-ot fogyasztó (igaz nem túl gyors, de) torrent szervert, aminek reggel betolom a cuccot, este meg megnézem a plazmán. Távolról biztonságosan elérem. Meg ismerkedek a linux-szal.
Ami nekem szintén új és jó móka.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Torrent, samba, tűzfal, dlna, ftp, egyedi beállítások, webcam stb stb stb. Elég széles a paletta, pl lehet akár 3G modemet is kötni rá, külön szabályozni az adott ip-ket.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Miért rak rá valaki OpenWrt-s firmware-t?:
azért mert van torrentkliens benne,így nem kell sem gépnek sem laptopnak menni a letöltések miatt,egyszerűen rápattint az emner egy külső usb vinyót és már mehet is a mókaez egy érv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest