- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ext4 filerendszerrel használod a HDD-t, a beépített formázóval formázva, vagy NTFS? Ha előbbi, akkor sajnos passz, majd jön vargalex, és mond valami okosat, Ő a TP-LINK+OpenWrt páros tudója! Ha netán NTFS, akkor javasolt lenne a váltás, mert ez esetben már eleve a HDD kezelése is magasabb terhelést ró a routerre, amire pluszban jön még rá a DLNA is!
Alternatív megoldásként javaslom, hogy helyezd át valahova a tartalmakat a DLNA-nak megadott mappából, és részenként rakd vissza azokat, hogy ne hasheljen órákat egyfolytában a router! Egyébként a hűtő bizonyára nem árthat neki, de nagy általánosságban nincs ez elterjedve itt, csak kevésszer esett szó róla, tehát nem hiszem, hogy a normális működés feltétele lenne!
-
-
SteveBeard
senior tag
Ezt próbáltam én is. Mivel a növelés egyre nagyobb terhelést okozott, ezért gondoltam, leveszem 0-ra. Nálam drasztikusan csökkent a load, és a letöltés sebessége nem változott. De ez még nem jelent semmit, mert lehet, hogy csak véletlen egybeesés, annyi minden megy nálam a routerről. Ezért szerettem volna, ha valaki kipróbálja. Azt figyeltem meg, hogy a külső meghajtóra való írás terheli meg nagyon a routert, legyen szó transmissionról vagy akár egy nagyobb fájl másolásáról.
-
SteveBeard
senior tag
Szia!
Már írtam korábban, de senki nem reagált,ezért nem mertem javasolni. Eszerint lehet, hogy tényleg segít valamit. Több visszajelzés kéne...
-
-
Speeedfire
félisten
Hidd el, nem időpazarlás.
vargalex: Tudom, már a múltkor megbeszéltük. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy most benne van-e már vagy sem.
RexpecT: Nem kell a fájlokat betallózni, hanem magától "behúzza".
kzkz: Csak úgy tudod megoldani, hogy ha esetleg tudod az ip-t akkor visszaállítod. Vagy a qss gomb nyomkodásával a recovery-ben "újrahúzod" a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged