- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ficus10 #13618 üzenetére
Ez, így biztos, hogy semmilyen törvénynek, vagy jogszabálynak nem felel meg! Szerintem ezt ne hagyd ennyiben, de most üsd a vasat, amíg meleg... Én is amondó vagyok, hogy ha javíthatatlan a sajátod, akkor új illet meg, ha meg javítható, akkor azt adják vissza. Ez különben is ellentmondásos, hogy neked cserélték, mondván javíthatatlan, de más majd megkapja... Ez most akkor, hogy van?!
-
CS_D
senior tag
válasz
ficus10 #13615 üzenetére
Elvileg újat szokás ilyenkor adni. Vagy, ha elfogadod az általuk tett ajánlatot (csere használtra, más termékre, stb).
Sajnos az itt a baj, hogy elfogadtad, amit adtak. De talán megéri egyet reklamálni.
Több, mint két éve egy Linksys WRT54GL-t garanciáztattam, amit szintén nem tudtak javítani (villámcsapás érte
), és vadiújra kicserélték.
-
Bubukain
senior tag
válasz
ficus10 #12383 üzenetére
én tegnap végigpróbáltam mindent.
gyári firmware minden ok
gergoyle firmware minden ok
vargalex firmware no wifi
ddwrt firmware minden okez volt a sorrend is ahogy írtam, ellen ben most ddwrt alatt hiába kapcsolom be a jffs-t nincs rajta hely (Total / Free Size 6,400.00 KB / 0 )
ez miért lehet?
én csak egy sima oscam-et szeretnék rárakni, de ennyit régen szívtam.
előtte egy linksys wrt54g-t használtam évek óta amivel semmi gondom nem volt soha. -
válasz
ficus10 #12291 üzenetére
Akármit, csak ne legyen benne az a szó, hogy OpenWrt! Például mond azt, hogy este még neteztél vele, aztán reggel már le volt fagyva, ezért kihúztad a konnektorból, majd visszadugtad, és utána már a LED-ek sem világítottak rajta, csak ez a villogás ment...
Csendben jegyzem meg, hogy mikor én intéztem egy ilyet garanciába, akkor előtte beledugtam egy notebook tápot néhány mp-re, ami 20V feszültségű, és ez végleg kioltotta rajta a LED-eket, és mindenféle hibakeresést lehetetlenné tett!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
ficus10 #12237 üzenetére
Eddig egyetlen esetben hallottam arról, hogy azt mondta a szervíz, hogy nem érvényes a garancia, mert nem gyári firmware volt rajta. De érdekes módon a router visszaadásakor már működött rajta az OpenWrt.
Egyébként ha folyamatosan újrainduln, akkor soros konzolon sem látszik, hogy milyen firmware van rajta, csak összesen annyi, hogy nem talál érvényes kódot a flash-ban.
-
válasz
ficus10 #12237 üzenetére
Szia!
Ha kifogsz egy buzgó szervizest, akkor igen, kiderül, mert soros porton ez látható... De olyanra még nem volt példa szerintem a topik történetében, hogy egy brickelt routert megpróbáltak volna javítani. Eddig mindet cserélték szó nélkül, volt amelyiket azonnal, volt amelyiket meg 2-3 hét után. Pedig nem kevés volt már belőle...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Logitech Z906
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest