- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekékült a Pixel 10a
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Végül is lekopogom, de az n-es wifi kiiktatása úgy néz ki megoldotta a problémát.
-
CS_D
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Sajnos ez a Wireless NetView szerintem nem igazán jó választás. (de lehet, hogy csak én használtam bénán)
Először én is ezzel a programmal néztem a hálózatokat, és olyan csatornát választottam, ami a Wireless NetView szerint szabad volt (bőven szabad: 3 csatorna távra senki sem volt). Ennek ellenére szenvedtem, hogy sose találja meg a telefonom elsőre a routert, illetve a hatótáv is gyenge volt...
A megoldást az inSSIDer 2.0 szoftver adta. Kiderült, hogy a szomszédságban több n-es wifi is van, és ezek több csatornát foglalnak le (HT40+/HT40-), így ütközésem volt, amit csak az inSSIDer tudott feltárni. A wireless net view csak az első csatornát írta ki, a 3-mal fölöttit nem.
Szóval kiderült, hogy szinte ugyanazokat a csatornákat használtuk a kedves szomszéddal, így nem csodállom, hogy ütközések votlak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saab, Volvo topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- LG LCD és LED TV-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vargalex