Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
doberman
üzenetére
ez egyébként már csak azért is érdekes mert az ide topikozók ip címét csak egy valakik tudhatják vagy azok akik őket megtámadták, DE én pl már azt sem tudom mikor írtam ide és én adslel vagyok ráadásul nem fix ipvel, szóval ez kétlem hogy a fórumozók ellen indított támadás lenne inkább az fw elleni, mert az hagy nyomott maga után és arra lehet rákeresni, vagy csak szimplán a 2222es portot csengette végig valaki amiben meg mi benne voltunk mind mert eddig nem volt egyedi portunk. Az mindenesetre számomra igen csak megnyugtató hogy senki nem vett olyat észre hogy be is hatoltak hozzá, hogy mondjuk eltűnt volna valami vagy ott lenne valami vagy figyelnék őt- ezt ugye a forgalmi adatokból egyből észre lehetne venni,
Mindenesetre érdemes lenne a log fájlt némileg felhizlalni, hogy mondjuk legalább 72órás legyen mert ez a pár perces smafu.... vagy csak nekem van igy??? Sőt esetleg lehetne írni egy scriptet hogy küldjön email értesítést az ilyen esetekben, ha betörési kísérlet van akkor az ip-t időt küldje el... ezt meg lehetne oldani ALex???szerk: eszembe jutott még valami...... a megtámadottak közül nem volt esetleg mindenkinek androidos okos telefonja????

-
Jamboo529
senior tag
válasz
doberman
üzenetére
Én meg UPC-s vagyok. Végigment ez mindenkin.

Más!
Akinek esetleg működik az mjpg-streamer, és szokta nézni a webcam videót neten. Nem tudjátok, miért van az néha, hogy ha nézem folyamatosan a router által küldött képet, akkor a böngésző feldobálja az ablakot, hogy megnyitom, vagy mentem. A router bénázik megint valamit, vagy a hibát a böngészőben kell keresnem? (firefox)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex