- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Találok esetleg leírást valahol a legoptimálisabb wifi beállításhoz openwrt alatt? Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem olyan gondom van most, hogy az n-es wifivel rendelkező iPhone csak g-s wifinek látja a routert. (más n-es eszköz nincs a házban, ezért nem tudom azzal milyen lenne.
A beállításaim a következők:
Channel: 3 (nincs másik wifi eszköz a közelben, tehát ez gondolom mindegy)
Power: 27dBm (501 mW)
Mode: 802.11g+n
HT mode: 40MHz 2nd channel above
Country Code: USSajnos gyakran az is előfordul, hogyha kimegyek az udvarra, akkor eldobja a wifihálózatot a telefon, pedig ha megnézem külön alkalmazással 30-50%-os jelerősség van. A telefonnal biztos nincs gond, mert ezeket a jelenségeket csak az itthoni routerrel produkálja. Mit próbáljak meg esetleg másképp beállítani?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
QoS konfigurálásához hol találnék valami szájbarágós leírást? A lényeg az volna, hogy a lanon az egyik gép max sávszélességét időnként korlátozni tudjam. Adott egy 4megabites kapcsolat, az egyik PC-n megy a steam letöltés (ami nem korlátozható), így a másik gépen nehézkes netezni. Ezért jó volna, ha a routeren csökkenthetném a sávszélességet. Ez hogyan volna megoldható?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SteveBeard #39910 üzenetére
Szia!
Nem látok ilyesmit (bár van egy rakat upnp error bejegyzés), de a DMA szóra keresve nincs találat.
-
r3dsnake
nagyúr
Egy elég érdekes jelenségre figyeltem fel. Remélem van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond.
Van egy laptop, amit eddig kábelen használtam, de megadta magát a lankártya, és azóta wifivel használom. Viszont amióta így megy (1-2 napja kb), a routeren a wifi csomószor megadja magát úgy, hogy másik wifis eszköz sem működik (pl telefon). Ameddig kábelesen használtam a notit, semmi ehhez hasonló probléma nem volt.
Ötlet esetleg, hogy ezt mi okozhatja, és hogyan tudnám kiküszöbölni?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #37657 üzenetére
Köszi szépen, így jó lett!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #37643 üzenetére
Erre valami ötlet?
Vagy olyan lehet csinálni, hogy a samba root felhasználóként viselkedjen (esetleg a root-ot használja samba user helyett?) Gondolom úgy nem volna gond neki a jogosultság, és tudnék törölni normálisan. Ha lehet ilyet, abból származhat bármi komolyabb kockázat? (jelszó nélküli megosztás esetén.)
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Egy olyan problémába ütköztem, hogyha valaki ftp userrel létrehoz valamit, akkor samba alól nem tudom törölni az adott fájlt. Transmissionnél szintén (bár itt csak a mappákat nem engedi törölni)
Milyen jogosultságot kéne adnom és hogyan, hogy samba alól tudjam törölni ezeket?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Az android végülis már tárgytalan nálam, most ki sem tudom próbálni, az iOS volna fontosabb. Arra emlékszek, hogy androidon pl a bsplayer sehogy sem látta... Ötlet esetleg, hogy mi lehet rossz nálam, ha pc-n viszont működik? Bár pc-n állítani kell a házirendnél a " LAN kezelő hitelesítési-szintje" opciót, és csak így látszik. Lehet, hogy ez befolyásolja? Elvégre PC-n sem működik alapból, az iOS eszköz pedig nem tud ilyen beállítási lehetőséget. Mit kéne másképp configurálnom a sambánál, hogy ne legyen szükség a biztonsági házirend állítására? (És ezáltal valószínűleg menne iOS-en is.)
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Van valakinek ötlete esetleg, hogy mobil eszközről (sem iOS, sem android), miért nem megy a samba? Win7-en teljesen jó, de telefonon nem. Sajnos már több hónapja vesződök vele, egyszer sem volt jó. Bármilyen ötletet szívesen fogadnék.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Ha nem tudom elérni mobil eszközről a samba megosztást (sem iOS, sem android), annak mi lehet az oka? Windowson megy szépen, ha átállítom a házirendben azt az egy dolgot, ami szükséges. Esetleg ötlet hogyan tudnám elérni telóról is?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #35432 üzenetére
Koszi! iOSen a samba kliens nalam ker portot. Le van jelszavazva a sambam, viszont nem tudom mi a felhasznalonev by default
-
r3dsnake
nagyúr
Tudnátok segíteni, hogy a samba milyen portot használ pontosan? Valamint a felhasználónév az samba? Vargalex buildet használok. Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #33303 üzenetére
Lement, és visszajött minden. Köszi szépen
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #33301 üzenetére
Valami nem jó :\
root@OpenWrt:~# e2fsck -pfv /dev/sda2
mnt: recovering journal
mnt: One or more block group descriptor checksums are invalid. FIXED.
mnt: Group descriptor 1536 checksum is invalid.mnt: UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN fsck MANUALLY.
(i.e., without -a or -p options)Most próbálom -p nélkül
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #33299 üzenetére
Azt tudok így is, hogy nem látja a router? Vagy PC-vel próbáljam? Az a baj, win van fent mindenhol.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #33247 üzenetére
A logban ezt találtam:
Oct 28 11:47:10 OpenWrt kern.info kernel: Adding 136516k swap on /dev/sda1. Priority:-1 extents:1 across:136516k
Oct 28 11:47:10 OpenWrt kern.err kernel: EXT4-fs (sda2): ext4_check_descriptors: Checksum for group 1536 failed (29018!=0)
Oct 28 11:47:10 OpenWrt kern.err kernel: EXT4-fs (sda2): group descriptors corrupted!
Oct 28 11:47:10 OpenWrt user.notice fstab: mount: mounting /dev/sda2 on /mnt failed: Invalid argument
Oct 28 11:47:10 OpenWrt user.info sysinit: mount: mounting /dev/sda2 on /mnt failed: Invalid argumentVan ötleted mitől lehet ez? Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Az mitől lehet, hogy a routerre felcsatolt vinyót jelenleg csak egy 800k-s partíciónak látja egy transmission és egy vnstat mappával? Csinált már ilyet, ha később kapott áramot a vinyó, mint a router, de jelenleg reboot után is változatlan a helyzet. Remélem van valami ötletetek. Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vargalex #32870 üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom!
Amúgy jelenleg egy hdd van felcsatolva, azon van a swap is, de tervezem egy usb hub+1gb pendrive beszerzését. Erre menne a swap és az extroot, valamint egy teljes újratelepítés lenne, beállítások nélkül. (Jelenleg 0.91-en vagyok, és szeretném frissíteni a legújabbra.)
Mi lenne a menete ennek? Hagyjam az extrootnak és swapnek való pendrive-ot a routerben, tallózzam be a legújabb fw-t, aztán a webes felületen formázzam meg a pendriveot? Ha ezek után (és ha megvagyok a configokkal), ha csatlakoztatom a vinyót is, azt mountolni fogja magától? Valamint nem fog összeakadni sehogy a pendrive-val? Az probléma-e hogy ezen a vinyón volt eredetileg a swap, de már nem erről szeretném használni? Későbbi frissítéskor pendrive lehúz, sysupgrade (config megtartásával), majd pendrive vissza? (Ha szeretném, hogy maradjon minden beállítás, stb...)
Köszi szépen!
-
r3dsnake
nagyúr
Azt hogyan tudnám megoldani, hogy amiket létrehoz mappákat a transmission, azokat samba alól is törölni tudjam? Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Black&White #29603 üzenetére
Nekem nem opció, hogy jelszó nélkül menjen, de valószínűleg ez kavar be?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Black&White #29599 üzenetére
hm?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
nimfas #29596 üzenetére
Nálam van sambához jelszó adva
samba:
config 'samba'
option 'name' 'TP-Link'
option 'workgroup' 'OpenWrt'
option 'description' 'TP-Link shares'
option 'homes' '0'
config 'sambashare'
option 'name' 'mnt'
option 'read_only' 'no'
option 'guest_ok' 'no'
option 'create_mask' '0770'
option 'dir_mask' '0770'
option 'path' '/mnt'smb.conf:
[global]netbios name = TP-Link
workgroup = OpenWrt
server string = TP-Link shares
syslog = 10
encrypt passwords = true
passdb backend = smbpasswd
obey pam restrictions = yes
socket options = TCP_NODELAY
unix charset = UTF-8
client code page = 852
dos charset = 852
display charset = UTF-8
character set = ISO8859-2
preferred master = yes
os level = 20
security = share
guest account = samba
invalid users = root
smb passwd file = /etc/samba/smbpasswd
[mnt]
path = /mnt
read only = no
guest ok = no
create mask = 0770
directory mask = 0770 -
r3dsnake
nagyúr
Az mitől lehet, hogy ugyanazzal a user/pass párossal, amivel tökéletesen működik a samba xp-n, androidon a /mnt-ig jut, azon belül nem lát semmit..?
A másik gondom, hogy a transmission letöltött cuccok mappát nem tudom törölni sambából, csak root userrel mc-ből. Ez mitől lehet?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyalogbeka #28913 üzenetére
Bocs, azt hittem vargalex fw van fenn, a többit nem ismerem.
(Magyar nyelvű a vargalex build? Le vagyok maradva akkor)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyalogbeka #28911 üzenetére
Alapból nem csak 800kb-os a flash? Nem tudsz törölni semmit, hogy 1,2mb legyen szabadon. Azok a csomagok, amik az fw részei, nem fogod tudni törölni sztem.
-
r3dsnake
nagyúr
Koszi, de valami linkes megoldas kellene, mert a tabletes vlcben csak ugy lehet hozzaadni servert.
A masik gondolom, hogy nem tudok belepni sambara tableten (android) ugyanazzal a user/pass parossal, ami az xp-ben mukodik. Ezt mi okozhatja? Van esetleg valami megoldas?
Koszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Ha van egy ushare megosztasom, azt VLC-vel hogy tudom hozzaadni? probaltam http://192.168.1.1-gyel, de igy nem mukodott (sejtettem, hogy nem fog csak proba volt.)
Szoval hogyan kellene megadnom az elerest?
Koszonom!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #28433 üzenetére
Akkor nincs ötletem, majd a hozzáértőbbek hátha tudnak valami okosat. Amióta ext3 + swap van nálam nincs ilyen gond. Amúgy a meleg időjárás nem hiszem, hogy gond, nekem még a vinyó is rajta van a router tetején (alatta meg settopbox, ráadásul konyhában)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #28431 üzenetére
Nálam ilyet akkor csinált, amikor ntfs-t használtam swap nélkül. Használsz swapet, valamint milyen fájlrendszer van a vinyódon?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28379 üzenetére
Persze, így értettem, ezért is írtam csak a fix ip-s után azt, hogy pénzért. Bocsi, ha nem volt egyértelmű.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bartimre88 #28377 üzenetére
Sehogy, ez szolgáltató oldali dolog. De fix ip igényléssel (persze plusz pénzért), vagy dyndns szolgáltatással megoldható.
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vargalex #28358 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ, így már világos! Gondolom ha az extroot egy adott elnevezésű meghajtó (pl /sda1), akkor annak van valami egyedi azonsítója ha sysupgradelek a config fájlok megtartásával, de a router egy plusz merevlemezt is kap, akkor is véletlenül se legyen az a /sda1. Legalábbis remélem, hogy ez így van.
Esetleg ERRE van ötletet, hogy mi okozhatja a gondot? Jogosultsági probléma lehet? Putty alól adtam a root által az adott mappáknak olvasási / végrehajtási jogot úgy, hogy chmod u+x /mmt/network, és az ushare alatt is root felhasználó van, de csak akkor működik a megosztás ha a configban kizárólag a /mnt/network/download van, a másik két esetben nem látszódik semmi.
(Természetesen az ushare stop / start mindegyik config átírás után volt.)
Köszönöm!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vargalex #28356 üzenetére
Tehát ha van extroot, annak az elérési helye, stb magán a routeren van tárolva és nem az extrooton? Tehát egy sysupgrade esetén ha visszadugom a pendriveot és újraindítom a routert, akkor meg is keresi alapból a régi configfájlokat a külső meghajtóról?
Ha először egy friss rendszert szeretnék, beállítások nélkül, akkor ne a sysupgrade-et tegyem fel, hanem a simát? Ezek mehetnek amúgy luci alól?
Mi számít kernel modulnak? Ha van felrakva pl extrootra vnstat vagy transmission update, az gondot okozhatna?
Elnézést a sok kérdésért, de szeretnék biztos lenni a dologban.
Köszönöm a türelmeteket!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28353 üzenetére
De ha utána frissítek egy fw-t, akkor gondolom nem fogja automatikusan az extrootot használni, ugye? Az megoldható utólag, hogy fw frissítés után onnan szedje a beállításokat, hogy megmaradjon minden config? Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Már kicsúsztam a szerkesztési időkeretből, de egy elég furcsa jelenséget tapasztalok.
Volt egy /mnt/media mappám, ami gond nélkül ment ushare megosztással.
Volt egy /mnt/network/download mappám is, ami szintén hibátlanul működött, de mivel nem tudtam megoldani hogy mind a két mappát szórja, ezért áthelyeztem a /mnt/media-t a /mnt/network alá.
Az a furcsa, hogyha azt adom meg, hogy /mnt/network, akkor nem látszik a megosztás, valamint /mnt/network/media sem.
Viszont a /mnt/network/download hibátlanul működik.
Ez mitől lehet?
Köszönöm mégegyszer!
-
r3dsnake
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
Arra gondoltam még, hogy a firmware formázó felületével megformázok egy memkarit (extroot-tal együtt) úgy hogy csak ez lenne a router usb portjára kötve. Gondolom ezután a meglévő beállításaim is eltűnnének mert alapvetően az extrootos memkarin keresgélné a fájlokat. Ez nem feltétlen baj, mert úgyis újra szerettem volna configolni a routert, és frissítést is megejteni.
Viszont van pár dolog ami nem tiszta. Ha megcsinálom a fentieket, majd frissítem az fw-t, gondolom az extroot nem fog automatikusan csatolódni, hiába van már a memkarin partíció neki. A router rendszerének betöltése után van mód arra, hogy beállítsam, hogy ezt használja? Valamint ha utána egy következő fw frissítésnél a routerben hagyom a kártyát, akkor a beállításaim megmaradnak az új fw feltelepítése után? Tehát minden letöltött progival és azoknak a beállításaival együtt? Valamint ilyenkor a sysupgrade-es fw-t kellene választanom vagy a teljes fw-t? Az mindegy hogy luci alól vagy ssh-ról telepíthetem, sztem az ssh-t is meg tudom oldani ha van leírás hozzá.
Bocsi, kicsit összetett a dolog, nem tudom mennyire jól fogalmaztam meg a kérdéseim. Ha van ötlet / tanács akkor nagyon szívesen fogadnám.
Köszönöm!
szerk.: az kimaradt, de természetesen később menne hub+vinyó is az extrootos memkari mellé, de ezt gondolom már nem probléma utólag felcsatolni swappel együtt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vargalex #28276 üzenetére
Az a baj nem tudok most egyből szerezni usb hubot, ezért az érdekelne, hogy ugyanez a megoldás működne-e a routerre kötött vinyónál? Ha particionálni kell, akkor lényegtelen a dolog, de ha a meglévő partíción esetleg egy mappát meg lehetne adni extrootként az nagyon jól jönne átmenetileg.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28271 üzenetére
Hát ha usb hubbal meg lehet oldani, és nem volna túl macerás ennek a beüzemelése, akkor valami kicsi memarit biztos tudnék ilyenre áldozni. Viszont az 500-as vinyót nem szivesen partícionálnám újra. Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28249 üzenetére
Köszi, de valszeg nem volna hely. Már időszerű volna a frissítés, de semmi kedvem újraconfigolni mindent, máskor is volt vagy másfél/két hét mire sikerült mindent viszonylag jól beállítani. Nem lehet valahogy úgy telepíteni, hogyha nincs extroot, de mégis a vinyóra menjen és onnan fusson? Mintha régebben olvastam volna itt ilyet, hogy megoldható, szükség esetén (csak macerásabb)
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #28246 üzenetére
Nincs extroot, anélkül nem lehet? :\
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Rég jártam erre (ez azt is jelenti, hogy gond nélkül üzemel a kicsike : )), viszont van egy torrent, amit nem hajlandó tölteni a routeren futó transmission, de az utorrent igen. Gyanítom, hogy az adott trackernél már elavultnak számít a transmission verzióm, ezért van korlátozva. Van mód csak a transmissiont frissíteni önmagában? v0.9 vargalex fw van.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
majd ha ilyen "problémám" lesz, akkor hidd el meg fogom tudni oldani... mindenképp megpróbálnék ráereszteni komolyabb netet, ha lenne 4mbit fölötti... jah és egy éve 4xezték a sávészélt az 1mbitről, szóval örülök ennek a sebességnek is.
nem mindenki lakik városban, csak sokan nem gondolnak bele.
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #25084 üzenetére
2221
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sziada5925 #25037 üzenetére
érdekes, nálam ráadásul random portot kap az utorrent minden indulásnál, és aktív alapból. a legújabb van fenn? (nem tudom mióta támogatja az upnp-t)
(esetleg a win tűzfal?)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
sziada5925 #25034 üzenetére
az upnp automatikusan működik nálam utorrenttel és a routeren default beállításokkal. miért nem úgy használod?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
hudyfiu #25023 üzenetére
de, de kényelmesebb megnyomnom egy pluszjelet egy oldalon, mint külön bejelentkezni, letölteni a torrent fájlt és betallózgatni. de végülis ha nincs más, marad így. csak kérdeztem, hátha : )
Kami11:
köszi a választ! sajnos windows mobile-om van, és arra nincs, ahogy látom, de úgyis tervben van egy iphone, szóval megoldódik hamarosan valószínűleg.
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
A routeren futó transmissionnek van olyan újabb verziója, ami támogatja az rss ellenőrzést/abból betöltést? pl. mint uTorrentben. a 0.91-es vargalex build van fenn nálam.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
SSH-ból lehet-e olyat csinálni, hogy egy 20-25gigás rar packot kitömörítsen a vinyóra? Vagy közvetlenül ftp-n töltse fel wputtal kicsomagolás közben egy céleszközre.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
zsozsoooooo #21728 üzenetére
openwrt-vel használom, gond nélkül bejelentkezik az első perctől fogva
a gyári fw-jű routerek meg szerencsére nem értenek (és nem is fognak, ha rajtam múlik)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
zsozsoooooo #21681 üzenetére
az ingyenes részt hol találtad? én csak ilyet találok:
Note that only valid major credit cards can be used for Pro trials, not PayPal. If you decide not to continue with Pro, just cancel your Pro trial within the first 14 days and you will not be charged. You may keep one hostname free of charge for trying the Pro Trial.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21474 üzenetére
öcsém kb új gigabyte lapján engedélyeztem a PME-t (gondolom az vonatkozik WoL)-ra, router menüjében kiválasztom a gépet, és hogy br-lan, és így sem ébred a gép... pedig az ő lapja 100%, hogy támogatja (mondjuk az enyém is, de meg akartam nézni hogy egy új alaplappal mit csinál. vagyis mit nem.)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
st6rbuck #21438 üzenetére
köszi, de továbbra sem jó. megnéztem, az arp táblában még benne volt a gép. küldtem neki luci-n, ssh-n, de ugyanúgy fail.
a lankártya ledje villog, szóval tuti van aktív kapcsolat. biosban a Network boot PXE engedélyezve van, ahogy a windows hálókártya tulajdonságainál is szintén.
a router után van kötve egy swithc, próbáltam anélkül is, de nem kéne hogy gond legyen eleve.
nagyon zavar, hogy nem működik, mert fontos lenne ha távolról tudnám indítani. a gép/hálókártya biztos hogy tudja.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #21400 üzenetére
nincs senkinek sem ötlete? :\
a noti kikapcsolása után a hálókártya zöld ledje világít és a sárga villog, mintha forgalom is lenne. viszont a router arp táblájában nem látom (az azért van, mert kikapcsolt állapotban nincs ip-je? bár machez hozzá van rendelve)
hol tudom megnézni, hogy a router lát-e kapcsolatot a közte és a noti közt, amikor ki van kapcsolva?
köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
rég jártam már erre, szerencsére jól szuperál a router openwrt-vel. azonban szeretném használni a WakeOnLan-t de sehogy sem akar összejönni. biosban engedélyezve van a notinál, de ha másik gépről LuCinál kiadom, hogy wake on host az adott mac-re, nem történik semmi. (a notiban világít a hálókártya ledje, és az utána kötött switchport visszajelzője is)
esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
az nem tudjátok mitől lehet, hogy folyton ledobál a pppoe? régebben a külső kütyü jelentkezett be, de az nem tud upnp-t, ezért a router van beállítva, de pár óránként megszakad, és újracsatlakozik. (nem a szolgáltató dobál le, ez biztos)
köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Nálam viszont az a gond, hogy állítgattam (40mhz, US, 199mW asszem), majd amikor visszatettem a régire (HU, 40mhz, 100mW), azóta nem látja semmi a wifit, pedig ugyanezekkel a beállításokkal használtam...
mi lehet a gond? esetleg reboot segítene? (azért csak kérdezem, és nem próbálom, mert másolok épp)
köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
megoldható valahogy, hogy az ushare DLNA-n a feliratfájlt is megossza? a film látszódik ps3-on, de az srt nem.
köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #17027 üzenetére
csak azt mondom, hogy pc-vel gyors. routerrel lassú. tehát nem a vinyóval van gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest