- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
k_miso #47423 üzenetére
Nálam Automatikus csatornabeállításnál nem akar elindulni a wifi, 11-es csatornán, "40 mhz/ 2. alatta" pedig elindul.
Volt, hogy a tuti beállítások után még egy restartot kellett indítani luciból, hogy elinduljon a wifi.apropo, olyan fw-t nem lehetne csinálni, ami defaultként elindítja a wifi-t?
Nekem elég macera rákábeleznem (de muszáj...) frissítés után...erre nincs válasz?
-
suste
veterán
válasz
k_miso #47411 üzenetére
akkor ez már megint egy újabb fajta bug az újabb Trunk-ban
az első fw-ben amit csináltam, abban ez a network restart segített, aztán az utána következőmben (OpenWrt Barrier Breaker r39161) eltünt a hiba, de poli27 már újabból csinálta (ezt ti látjátok pontosan melyikből)
(ezért rizikós mindíg a Trunk....)
-
cimp
senior tag
-
-
suste
veterán
válasz
k_miso #47394 üzenetére
közben belekavartál a pppoe-val
megint reseteld le a routert, vagy mehet SSH-n a firstboot újra
és utána dugd rá a hálózatodra ahogy az elöbb írtad, aztán mehet amit poli27 írt
komoly ez a kavarás
tényleg nem értem mi lehet nálad, az enyémben is tuti van luci, ozz-nak simán működött ua verzióha végre lesz luci, akkor frissítsd fel a poli27 syupgrade verzióval, aztán meglátjuk....
-
suste
veterán
válasz
k_miso #47378 üzenetére
szerintem te összekeverted az fw-ket
ha megvan a csomagom, akkor tedd ezt most fel belőle SSH alatt:
openwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v2-squashfs-sysupgrade.binpersze ha neked 1043V2-esed van
és az MD5 ellenőrzéstne felejtsd el!!!
a frissítés leírását megtalálod az openwrt oldalon, vagy itt a fórumban -
cimp
senior tag
-
suste
veterán
válasz
k_miso #47310 üzenetére
(a gyári fw melyik IP-t használta? ha az i s a192.168.1.1-et akkor elsőnek próbáld megmásik böngészővel vagy böngésző cache ürétés)
letöltöd: [link]
elindítod
host name or ip=192.168.1.1
port:22 (ez az alap)
alul OPEN gomb
fekete ablakba:
login as: root (enter)
password: (üresen hagyod) (enter)
ha belép, akkor elsőnek próbáljuk ki ezt:
"/etc/init.d/uhttpd start" (enter)
aztán próbáld meg elérni a routert a 192.168.1.1-en -
k_miso
tag
válasz
k_miso #47234 üzenetére
még egy adalék az adóteljesítményekhez:
a linksys routeremet 84 mW-ra állítva használtam évekig és elég is volt. A 1043-at és a 4300-at is 27 dBm-re állítottam, ami kb. 500 mW-nak felel meg. Két antenna helyett van három. Akkor hol a térerő?
Alexen a világ szeme. Már csak abban bízhatunk, hogy Alex talál valamit a jövő heti tesztje során.
miso -
vargalex
Topikgazda
válasz
k_miso #47230 üzenetére
Szia!
Köszi az infót.
A jövő héten esedékes teszt után többet tudok mondani. -
-
suste
veterán
válasz
k_miso #47222 üzenetére
nem biztos
ha nem kapcsoltad ki a LAN oldali DHCP-t, akkor ha elöbb elindul a 1043, akkor ő is DHCP-zik......1: vagy kikapcsolod a DHCP-t a 1043-ban LAN interfészen ALUL
(de ilyenkor ha nem lesz elötte DHCP szerver, akkor sehogy nem éred el -ebből szokott sokkszor pánik lenni)
2: 1043 LAN interfészt átteszed statikus-ra és te adod meg kézzel azt a címet/maszkot/átjárót/DNS-t amit most is használ, és áramszünet esetén kell egy 1043 restart ha elindult a fő router
(így tuti eléred a 1043-at mindíg, a beállított fix címen)
3: hagyod így ahogy van, és kell a 1043 elé mindíg egy DHCP szerver, és annak elöbbiskell indulni, mint a 1043válassz
-
suste
veterán
-
-
-
-
-
-
-
válasz
k_miso #46336 üzenetére
Hát ezt vagy Te bonyolítod túl, vagy én nem értem igazán, hogy mit nem értesz még rajta! Láttál a példámban aposztrófot, vagy egyéb más írásjelet? Egy szóközt láthattál a passwd parancs és a felhasználónév közt, mert az oda kell, mást nem nagyon!
Change Password For Other User Account
passwd vivek
Output:
Enter new UNIX password:
Retype new UNIX password:
passwd: password updated successfully -
-
-
-
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
válasz
k_miso #46321 üzenetére
Az ftp user jelszavát beállítottad a http://192.168.1.1:8081-en? És ugye azzal a jelszóval és ftp felhasználónévvel próbálkozol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest