- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÉM
tag
Igen nekem is a crt tv sípolása jutott először az eszembe, ami engem is a mai napig idegesít. Meg néha az lcd monitor tápja is cicereg.
Az biztos, hogy bevonok többeket a tesztelésbe, aztán majd kiderül.
A beképzelésen már túl vagyok, mert pl, ha egy dir-600-as wifit kapcsolok be, akkor azzal semmi gondom, de ha közvetlen visszakapcsolom a 3600-at, akkor azonnal "égnek áll a hajam".Edenyke: Ez már tényleg védelem!
-
ÉM
tag
Sziasztok!
Egy furcsa kérdésem lenne ezzel a routerrel kapcsolatban. Új talaj vagyok, még csak próbálgatom a beállításokat, meg is lennék elégedve, de arra lettem figyelmes, hogyha a wifi be van kapcsolva rajta, akkor olyan érzésem van, mintha valamilyen nem hallható zaj iritálná a fülemet. Olyan érzés, mintha be akarna dugulni a fülem, borsódzik a tarkóm és a fejem. Huzamosabb ideig megmaradni nem bírok a szobában, mindaddig, amíg ki nem kapcsolom a wifit. A router tőlem, kb. 3-4 méterre lehet, úgyhogy nem a fejem mellett van. Sajnos messzebbre, vagy a szobán kívülre nem tudom tenni a kábelek miatt. Próbáltam már, hogy csak 2,4Ghz, vagy csak 5Ghz-en használom, a transmit powert csökkentem. Azt is, hogy leveszem az antennákat róla, akkor is megmarad ez az érzés, csak a wifi lesz használhatatlan. Nagyon idegesítő ez a dolog, mert számomra így használhatatlan.
Bennem, vagy a készülékben van a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest