- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
voriand
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #1468 üzenetére
Mivel a bolt együttműködő, ezért visszaküldöm nekik és veszek inkább egy 3600-ast. Érdekes, hogy azt mondja, hogy nem küldtek neki vissza még ebből a típusból, mert az elmondottak alapján széria hiba lehet. (vagy eddig egyik emberke sem értett annyira hozzá, hogy diagnosztizálja mi is pontosan a probléma
)
-
voriand
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #1459 üzenetére
Akkor lehet az lesz, hogy ezt eladom és veszek egy 3600-asat, köszönöm választ! A problémám viszont még mindig aktuális... eldobálja a netet és nem tudom miért. Hálózatkarbantartós ember azt mondta, hogy kapcsoljam ki a routerben az SPI tűzfalat és az UPnP-t, mert nagyon gyenge a router procija és ha ezek terhelik, akkor beállhat és ez lehet az oka. Most tesztelem, hogy ez megoldja-e. Nagyon remélem...
-
voriand
csendes tag
Sziasztok!
Nekem WDR3500-asom van, de mivel nagyon hasonló a két router, ezért írok ide. Valaki esetleg találkozott olyan problémával, hogy random időközönként elmegy a routeren a net? Wifi kapcsolat aktív marad, de a laptopokon, telefonokon nem elérhető az internet. Ilyenkor admin felületet sem érem el. Újraindítás után aztán megint van egy ideig, aztán kezdődik elölről. Magát a routert kicseréltettem már, mert előző darab is ugyanezt csinálta és azt hittem, hogy rossz, de ezek szerint más lehet a probléma. Minden beállítása default a jelszavakat leszámítva. Be kéne még valamit állítanom rajta? Köszönöm a válaszokat!
PS.: Erre rá lehetne esetleg tenni openwrt-t? Lehet az megoldaná, bár nem vagyok benne biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged