-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Headless
őstag
válasz
PieHUN #12045 üzenetére
luci -> rendszer-> rendszerindítás alul textbox. (/etc/rc.local)
az exit 0 sor elé írd be a mount parancsot amivel működik...
tehát a
mount -cifs ....Amúgy én is inkább csak az rpi-t használnám, mert dupla megosztáson keresztül lassabb lesz, mint ha csak a portot forwardolod a pi-re.
-
Headless
őstag
válasz
PieHUN #12035 üzenetére
Nincs feltelepítve a kernelmod.
Luci-> renndszer -> szoftver -> Beállítások -> kommentezd ki suste repóján kívül az összeset. (# a sor elejére)
Majd frissíts csomaglistát, és telepítsd a kmod-fs-cifs csomagot.
Azután a readme-t olvasd el vannak példák a mountolásra.Indulás legegyszerűbben rc.localba berakod.
-
Vicu21
tag
válasz
PieHUN #11960 üzenetére
Sziasztok. suste firm van fent, a másik helyiségben a tv-m mögött egy syslink van ddwrt-vel, ami elvileg bridge-be van kötve a routerrel. net van folyamatosan, viszont a minidlna "elveszik" a tvről cc 20-25 percenként. ilyenkor is van hálózat, csak dlna nincsen. mitől lehet?
-
Headless
őstag
válasz
PieHUN #11950 üzenetére
Hát akkor most ki kell próbálni a wifivel együtt... esetleg azt próbáld meg, hogy ne a helyi meghajtóra cache-eljen hanem ramba kb 30-50 mb bőven elég... byte-ban kell megadni... Én a factort nem állítottam be.
Ez 50mb-os cache-el...
<advancedsettings>
<network>
<buffermode>1</buffermode>
<cachemembuffersize>52428800</cachemembuffersize>
</network>
</advancedsettings>
Ügye az advancedsettings beállítás után újraindítottad a pi-t? -
Headless
őstag
válasz
PieHUN #11946 üzenetére
Ezt nem írtad, hogy milyen a kapcsolat az rpi, router között, de ettől függetlenül a puffer beállítást meg lehet próbálni, nem lehet hogy 10 percenként fut valami script a háttérben ami megakasztja a routert és ezért lesz lassabb a megosztás, ami azt okozza, hogy megakad? Load érték nem túl nagy (transmission, egyéb leterhelő folyamat nincs?)
Várj most 10 percig megáll, vagy 10 percenként megáll egy rövid időre?
-
Headless
őstag
válasz
PieHUN #11943 üzenetére
Ha wifivel csatlakozik az RPI, akkor én Én először beállítanék egy buffer-t ogy a vezetéknélküli kapcsolati elégedetlenséget kiegyenesítse. Nálam is ez volt a helyzet, nekem rengeteget segített. persze a wifi kapcsolat sohasem megbízható.
Advancedsettings.xml
Nálam is osmc van az RPi2-őn ha valami nem megy írj rám, de azt ne itt mert ez off itt. Esetleg milyen a wifi vevő az RPi-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest