- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eastsider #8236 üzenetére
közben olvastam a dell témában, hogy 6205 wifi modul van a notidban, nekem is ilyen van az egyik notimban (e5430), tökéletesen viszonyul a tl-wdr3600 routerhez 5 GHz sávon is!
én a tl-wdr3600 mellett döntöttem, mert kell a dual band wifi, és nem bántam meg, bőven beszórja a bő 50 nm panelt, 2 fal nem akadály, még úgy is, hogy 150 lakásos házról van szó, és rengeteg elérhető idegen hálózat adott, a 2.4 GHz sáv szinte teljesen telített - ezért is jön jól az 5 GHz, na meg mióta emelt a digi, a 100-as net nem is jönne át teljesen 2.4 GHz kapcsolaton, 5 GHz sávon viszont igen.golya87; akakor egy jó g"gyári" antenna is javulást hozhat, például a 8 dBi tp-link, de mindegyiket azonosra kell cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest