- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider23
senior tag
Üdv.
Nos odáig jutottam hogy próbáltam a legközelebb mozgatni a gépet meg az antennákat. És nagy nehezen sikerült összekapcsolódnia, de a jel nagyon gyenge volt. Meg hullámzott, hol egy kicsit jobban ment, hol meg teljesen megszakadt a kapcsolat.
A routeren vargalex firmware van.
Hívtam az üzletet és szó nélkül kicserélték egy usb-s két antennás tplinkre, most nem tudom fejből a számát. Első nekifutásra ez sem akart kapcsolódni, pedig úgy jelezte a saját utility hogy fullon van térerő. Aztán elkezdtem mozgatni a vevőt ide oda és utánna már kapcsolódott. Jó is volt a sebesség is úgy ahogy. Majd kikapcsoltam a gépet, és este újra kapcsolva és nem mozdítva az előző helyről megint nem akart kapcsolódni. Megint mozgattam rajta kicsiket, aztán nagy nehezen kapcsolódott de utánna meg azt játszotta hogy leszakadt majd kapcsolódott folyamatosan. Router kb 10 méterre van és egy fal. Ez nagyon gyenge így, ugyan ott a telefonom szakadás nélkül működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest