Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
Én nem fogok ezen tovább rugózni, mert úgy látszik szerinted akinek ilyen routere van az vegyen hozzá egy olyan lakást mint a tied akkor minden jó lesz!
Szerintem józan paraszti ésszel belátható, hogy a mérés azt igazolta, hogy a jelerősséget nem befolyásolja, hogy moddolt vagy gyári fw -van rajta. Ezek után aki gyengének találja azt, hogy a routertől 3m-re közvetlen rálátás mellett 60 dBm a jel annak bele kell törődni, hogy gyárival se lesz sokkal jobb. (mert az enyém gyakorlatilag ennyit tud!) Ezek után lakhatsz akármilyen lakásban mert ha a három méteres közvetlen rálátásnál nem hiszem jobb eredményt fog produkálni. Hacsak nem egy bazinagy fémcsőbe költözök ami már tulajdonképpen egy irányított antenna! -
"így viszont tudod, hogy nálad - adott környezeti tényezők mellett - mi a helyzet, de abból mások nem sok következtetést tudnak levonni, legalábbis a wifi szórás "erősségének" tekintetében."
A cél nem is az volt, ha jól értettem, hanem a különböző szoftverek, firmware-ek, wifi működésre (térerőre) gyakorolt hatásának kimutatása! Ha van ilyen hatás egyáltalán...
szerk.:
Dehogyisnem! Miért ne lenne más számára hasznos? Én nem kívánok konzekvenciát vonni ebből, de a többi felhasználónak is nyilván hasznos infó lenne, ha bebizonyosodna, hogy a gyári, vagy vargalex, poli27, suste, vagy akármilyen fw-kkel gyengébb a wifi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Synology NAS
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi