Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzol
tag
Nincsen bash a fw-en, és emiatt nem találja a /bin/bash fájlt. (ash-t használ. Azt hiszen, hogy a Busybox részeként. A hozzáértők majd pontísatanak, ha szükséges.)
sudo sincsen openwrt alatt, hiszen eleve root-ként jelentkezel be. (Biztos lehet fodítani a buildbe, vagy letölteni, de én nem látom értelmét)Ha a minidlna-t parancssorból szeretnéd állítgatni, akkor így próbáld meg root@OpenWrt:~# /etc/init.d/minidlna
Syntax: /etc/init.d/minidlna [command]
Available commands:
start Start the service
stop Stop the service
restart Restart the service
reload Reload configuration files (or restart if that fails)
enable Enable service autostart
disable Disable service autostart -
suste
veterán
rebuild az szerintem rescan akar lenni
1: ha vargalexet használsz, és nem állítottad át a luci/szolgáltatások/minidlna/haladó -ban az adatbázis helyét, akkor minden router restartkor elveszik az adatbázis (/mnt/minidlna -t beírod és akkor lesz a HDD-n egy minidlna mappa benne azadatbázissal)
2: rescan-t én egy cron-ban időzített adatbázistörléssel+újra scan script-tel oldottam meg: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő