Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Valóban leszakadást nem tiszáztuk, de én csak mint egy opciót mondtam, leírtam azt a lehetőséget, hogy a te fw-dre felrakja a webcommandert és kipróbálni azzal. Nem akartam én senkit sem erőltetni fw cserélésre, ahogy én ellene is vagyok a sok cserélésnek.(azért elnézést ha mégis ilyennek tűnt)
És valóban van hogy én is inkább cp/mv/tar/rm stb parancsokat használok inkább. Bár ha gyorsan telefonról kéne elindítani, akkor inkább böngésző...
Bár a másolásaim javarészt automatizálva vannak, cronnal, vagy letöltés befejező scriptel, egyéb dolgokkal...
Bár a segítségkérés leírása úgy tűnt mintha csak a router elérhetetlen(esetleg az internet), de a másolás megy, akkor azt nem értem, hogy miért nem hagyta, hogy végezzen és kész megvan oldva minden. --> (így akkor leszakadás nem valószínű)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest