- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kicsirics77 #316 üzenetére
Ez ~70MB/s komoly? Ez min keresztül ment?
-
válasz
Kicsirics77 #306 üzenetére
Megértem.
Remélhetőleg nemsokára nekem is a birtokomba kerül egy ilyen kis szerkezet. Én idő hiányában először a gyárit fogom belőni. Aztán ha lesz időm akkor kipróbálom a vargalex változatot...meg egyebeket. Bár ha ilyen botrányos sebességet fog produkálni akkor inkább hagyom... -
válasz
Kicsirics77 #303 üzenetére
Gyári firmware-el tesztelted, hogy mennyit tud? -
válasz
Kicsirics77 #297 üzenetére
Ejha...akkor még rosszabb mint gondoltam.
A gép gigabiten lóg, a hdd meg USB2.0(480Mbit) Azért egy 20-25 elvárható lenne. -
válasz
Kicsirics77 #289 üzenetére
Ez a sebesség milyen helyzetben jön? Routerre van kötve a HDD, és Wifi-n csatlakozol rá a géppel? 2.4 vagy 5Ghz?
Csak érdekel. Nem gondolom, hogy ettől függne.
-
válasz
urbanjozsi #247 üzenetére
Bár én nem vagdosnék semmit a földhöz, azért mindenki volt már hasonló cipőben mint te. Csak annyit tudok mondani, hogy türelem. Van, hogy 1-2 nap múlva kicsit pihentebben másképp látod majd a dolgot és tuti lesz a dolog.
- firmware-ből a legújabb van rajta?
- próbáltál esetleg egy reset-et hátha valami bekavart?Egyébként sokan esküsznek a vargalex féle firm-re...
-
válasz
SteveBeard #139 üzenetére
Az árán eléggé megakadtam, hogy mennyire jó...
Úgy indultam neki még pár hónapja, hogy kéne valami "gyors" router....de akkor valahogy túl sok volt a drágaság, meg a hülyeség. Pedig csak egy 300+300-as 2,4-en és 5Ghz-en szimultán működni képes darabot kerestem. Az 1043-ast azért vetettem el mert némi időtállóságot is szerettem volna...Aztán valamikor pár hete bukkantam rá, és nem hittem a szememnek...papíron minden szép és jó..majd némi parkolás után a napokban újra körülnéztem, ezért is kérdeztem meg itt, hogy mi a tapasztalat.
Örülök a pozitív tapasztalatoknak...Mennyi ideig tart a vargalex féle firmware config-olása?
-
Köszi, mindkettőtöknek. Akkor úgy néz ki tényleg ez lesz...
-
Érdekelne mi az általános vélemény és tapasztalat erről a routerről. Van aki már hosszabb ideje nyúzza és elégedett vele?
Van esetleg olyan "betegsége" amiről tudtok?Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest