- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- iPhone topik
- Magisk
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csandi86
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten szereztem be egy Tp-link wdr3600-as routert, pár hozzászólással feljebb írtam is az okát. Felraktam rá suste firmware-ét, nagyon jó dolog, meg vagyok vele elégedve. Viszont volt már olyan valakinek, hogy LuCI-ból való újraindítással nem indult újra sikeresen a router? A lan port led-e villog csak, aztán semmi. Kézi kibekapcsolással megy rendesen csak. 2 napja rádugtam egy kis 2 gigás pen drive-ot, 8081-e keresztül baromi egyszerűen meg is csinálta az extrootot, azóta majdnem mindig jó a restart LuCI alól. Persze így sem jó mindig és nem tudom az okát. Hátha valakinél jelentkezett már ilyen és tud rá valamit.
Ezen kívül regisztráltam no-ip.org-on dinamikus dns-t, belső hálózatról elérem a routert, kívülről viszont nem. Elég új ez a terület, úgyhogy lehet csak lámáskodok. Arra gondoltam először, hogy a gonosz kolis rendszergazda tiltja a bejövő portokat, de ezt még nem tudtam pontosan ellenőrizni. Chrome-ban ERR_CONNECTION_RESET hibakódot dobott. Egy csomó dolgot kipróbáltam: átírtam az ssl és a sima http kapcsolatok portjait magasabb értékekre, majd az ezeken bejövő forgalmat forwardoltam a 80-as és 443-as portokra. Persze lehet tök nagy hülyeséget csináltam.
Olvastam ma egy hozzászólást, ahol azt írta valaki, hogy csupán annyi kell, hogy https://blabla url-el címzem meg a routeremet. A nagy próbálgatásban lehet ez kimaradt, ha hazaérek visszaírom az alap portokat és leellenőrzöm.
Köszi,
Csanád
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Crypto Trade
- Call of Duty: Black Ops 7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Home server / házi szerver építése
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest