- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
ScomComputer #1953 üzenetére
Köcce azért, bár nemtom mi az a dd-wrt de ilyen menüt nemtaláltam benne, de ha leírod melyik pont alatt van megnézhetem de az egész rendszerét átnézted de nemigen találtam hozzá hasonlót. Sőt wi-fi beállítást is párat találtam minthogy, wifineve láthatólegyen meg ki-be kapcsolás, erőség vmi csomagok száma ill. ilyen apróságok.
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
ScomComputer #1951 üzenetére
Hát konkrétan semmit se segített mert olyan beállításokat én nem is találtam az egészben
Még olyan menüponthoz hasonló akármim sincs a routerben.
-
Gyurka6
őstag
válasz
ScomComputer #1930 üzenetére
Hali!
1. 100mW nálunk a kisugározható teljesítmény (2,4GHz), amennyi nyereséget megadsz az antennának a 0-helyett,
annyival csökkenti a kártya teljesítményét, hogy a kisugárzott energia ne változzon (ne lépd túl a megengedett értéket, jobb antennával) kb. -
trance89
őstag
válasz
ScomComputer #1927 üzenetére
A wifi adóteljesítményét nem tudod állítani mert hardveresen limitálva van, neked egy irányzott antennára lenne szükséged ami házilag is nagyon egyszerűen megoldható: [link]
A pcie kártyához pedig nem valószínű de ha lenne is sem tudnál allítani a teljesítményén -
jagdtigger
tag
válasz
ScomComputer #1925 üzenetére
A felhasználástól függ, ha nem akarsz mélyebben beletúrni a lelki világába akkor elég a DDWRT is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged