- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
válasz
King Unique #1999 üzenetére
Van már v2-re is ha alaposabban megnézed, csak ne az utolsó kiadásban keresd, hanem a trunk-ben
(szerintem a 12.09 idején még nem volt meg a vas, most innen nem tudom megnézni, hogy visszamenőlegesen betették-e az alá is)
Némi segítségPrint szerver egyértelműen firmware, mivel neki kell a protokoll szerinti közvetítést intézni a hálózat és printerport között, más kérdés, hogy a nyomtatón is múlik, hogy melyik protokollt ismeri.
Nem tudom, hogy alap openwrt-be specifikusan ehhez a típushoz beleigazították-e az usb és printszerver cuccokat, ha véletlenül hiányzik, akkor nem biztos, hogy találsz elég szabad helyet, hogy feltedd.
A trance89 mellékelte lengyel verzióban biztosan találsz printszervert.Ha gyárira cserélnél vissza openwrt-t, arra figyelj, hogy ne (boot)-os file legyen, csak up.
(ahogy nézem, az a TL-MR3220_v2_120822 lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged