- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngaba
aktív tag
Filozofálgatás.
Bizony. Nekem azért ijesztő belegondolni, hogy nemsokára a reklámokat / zenéket is AI fogja gyártani, mert jól megtanulja, hogy mit szeretünk. És az is eljön hamarosan, hogy egy hangfelvétel / videó nem fog bizonyítani semmit a bíróságon, mert simán le lehet gyártani bármit. Valami protokoll ki lesz arra találva, hogy hogyan lehet ellenőrizni, hogy egy videó eredeti-e. Majd le kell jelenteni mindent valami hivatalba, és aláírják a videót valami kulccsal (pl. hogy igazoljam, hogy tényleg én raktam ki azt a képet a FB-ra).
Az oktatásban a házi feladatokat is lassan el lehet majd felejteni... Erről jut eszembe, hogy nehogy az legyen az AI forradalom vége, hogy az ember eltunyul szellemileg. Ugyanis gondolkodni fárasztó. És ahogy a fárasztó kőfejtésről is leszoktunk, amióta vannak rá gépek, úgy lustaságunkban a gondolkodásról leszokni is hajlamosak lehetünk. Érdekes évtizedek előtt állunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest