- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #2456 üzenetére
Erre még tudnátok mondani valamit?
"Külsőre még az volt fura, hogy az első lámpákba nem láttam semmi feliratot. Ez normális?"
Vagy rohadt vak vagyok, vagy nem tudom, de egy rohadt bötüt nem láttam a búrán. -
z123456789
addikt
válasz
diablo1984 #2464 üzenetére
Hát, akkor csak csak ott tartunk hogy jó vételnek tűnik.
Köszi mindkettőtöknek.
-
z123456789
addikt
válasz
diablo1984 #2461 üzenetére
Jááááj!
Azt hiszem a szerelő is azt mondta hogy stabilizátor, ahogy körbe írtam neki telefonban.
Ez lesz az. -
z123456789
addikt
válasz
diablo1984 #2459 üzenetére
Ami a gumiharang előtt becsatlakozik. A tengely része talán. Fú de rohadt béna vagyok a kocsi alkatrészekhez.
-
z123456789
addikt
válasz
diablo1984 #2457 üzenetére
-
z123456789
addikt
Csekkoltam ma egy kocsit.
Vagy nagyon jól adta el magát a tag, vagy elsőre belebotlottam egy korrekt eladóba.
Használt kereskedés, az autók javarészt egy zárt szalonban, gyönyörűen kimaxolva, tényleg mint egy úja autó szalon, csak ezek használtak.
Elmondása szerint szinte csak szervízkönyves, első tulajos, 150e km-ig hajtott kocsikat hoz be.
Mutatta a szervízkönyvet, azt mondta, akár ha tudok németül, felhívhatom a kereskedést, és ha bediktálom az alvázszámot, akkor annyit elárulnak hogy szervízelték-e a kocsit ott? Mást nem fognak elárulni, de ennyit megmondanak. Ezt onnan tudja, hogy már más vevő tesztelte így a kocsiját.
Körbe néztem a kocsit, illesztések rendben, néhol karcok a fényezésen, de mondja, nem fényezteti újra az elemeket, mert akkor bemérik itt neki, aztán jön az okoskodás, hogy törve volt. Kérdem, hogy szervízbe el vitethetem-e átvizsgálni? Azt mondja persze, de akár hátra is gurulhatunk, és nyomhatunk egy fékpad, rázópad tesztet, meg alámehetek az aknában. Éltem a lehetőséggel. A gép megfelelőt mutatott mindenre. Alámásztam, mondta hogy pár helyen, ahol úgy gondolták gond lehet a rozsdával, lefújták ezzel a rücsi?nevű anyaggal, mutatta is hogy hol. Pár helyen valóban látszott a frissen kent anyag. Egy valami volt számomra kicsit túl rozsdás, de szerelőm azt mondta (telefonos beszélgetésünk során) hogy az normális, azt kikezdi a rozsda mindegyik autónál. A képen jelölt rész, nem tudom mi a neve?
Külsőre még az volt fura, hogy az első lámpákba nem láttam semmi feliratot. Ez normális?
2005-ös kocsi, ~150e km-t futott Avensis.
Nagyon tetszett a kocsi, rettenetesen. Mondhatni belezúgtam, pedig nem vagyok kombi párti. Érdemes lejátszani azt a szervízes átvizsgálást, és lekéretni a Toyota rendszerből az adatokat? Ja igen még annyi, hogy az autó saját tulajdonuk, nem más nevén van, meg próbarendszámmal, és hasonlók. -
z123456789
addikt
válasz
Dark Archon #2449 üzenetére
Ez igaz lehet. Mondjuk ahol nincs email cím, ott elképzelhető ez is.
Hát, én sem értem, de én is mindig kitakarom a kocsi rendszámot. -
z123456789
addikt
válasz
Dark Archon #2447 üzenetére
Igaz. De tuti nem lesz magyar.
Mert ha magyar lenne, akkor nem leszedik, hanem kitakarják. Kösz.
-
z123456789
addikt
Ehhez mit szóltok? Így hirdetés alapján láttok valami kivetnivalót?
-
z123456789
addikt
válasz
Graphics #2438 üzenetére
(#2438) Duliee
Tetszene az az első, ha kombi lenne. Vicces hogy mennyire ellene voltam a kombinak, most meg az szab határt.
Nem ringatom magamat álomba, gyanús nekem is az a km. De képekről szépnek tűnik. Azt sem értem mondjuk, hogy miért 3 szervízben szervízelték?(#2439) INMOTEP
Láttam mikor linkelted. Tudom hogy állapotot veszünk, de a 360e km azért rengeteg. Főleg hogy én hamar mellé dobok még egy 100-ast. Ráadásul a tekerős hátsó ablak...ki van zárva! -
z123456789
addikt
Gyűjtögetem az infókat, hogy el tudjam dönteni hétvégén melyik irányba induljak.
Találtam egy szegedi járgányt, szimpatikusnak tűnik. Illetve itt van ez, ami bár ha jól sejtem olaszoktól behozott, de a honlapon található képek alapján, még akár valós is lehet a km. Továbbá a cég 2000 óta be van jegyezve. Véleményetek? -
z123456789
addikt
válasz
diablo1984 #2420 üzenetére
Én is úgy vagyok vele, hogy elsősorban magyar rendszámosat és magánszemélytől venném.
Nem tudom, még nem volt ilyen kocsim, de valami olyasmit mondtak, hogy az 1.8-as valamivel kevesebbet is fogyaszt. Az 1.4-es 98-as civicemnél biztosan dinamikusabb. -
z123456789
addikt
válasz
diablo1984 #2412 üzenetére
Ja igen, azzal már elszállnék büdzsét tekintve.
-
z123456789
addikt
válasz
diablo1984 #2409 üzenetére
Tőlem nincs is olyan messze.
Illetve ezt találtam még.
Mondjuk Pest már egy másik túra lenne. -
z123456789
addikt
válasz
diablo1984 #2407 üzenetére
Én kérek elnézést. Jó lenne ha érteném a más nyelvét is.
Félrenéztem. De legalább az előtte levők azok ELVILEG hivatalos Toyota viszonteladótól vannak.
Van még egy kis hiba a kocsival. A jobb hátsó ablak díszcsíkja fel van hullámosodva. Mondjuk ettől még igazad van, lehet hogy meg kéne néznem. -
z123456789
addikt
válasz
INMOTEP #2398 üzenetére
Összességében nincs nagy elvárásom egy 200e km-t futott kocsival szemben, de azt nem bírom felfogni, hogy páran mennyire le tudnak élni autókat. Ha egy 200e km-t futott kocsi így néz ki mint ezek, akkor lejjebb viszem az igényeimet. Az én rommá törött civicem belsejét még most is meg lehet nézni, ami ~363e km-t futott, és javarészt 3-an, 2-en használtuk.
-leszakadt váltószoknya
-rogyásig kikoptatott ülések
-bal oldalt gyári, jobb oldalt DEPO lámpa
-lökhárító illesztése mint a hányás
-illetve dízeleseket találtam még, azok alapból nem érdekelnek
Nagyfokú igénytelenség, csak az "adjunk túl rajta" téma.Továbbá most találtam egy T.bányait. Hát.
Aranyosak, hogy legalább random számokat kreáltak. Persze meg lehet magyarázni a dolgot, de akkor is.
Ennél meg, pont ellenkezőleg. Vajmi keveset bajlódtak km óra állások kreálásával.
-
z123456789
addikt
Voltam ma kb 10 kereskedésben Győrben. Az ottani Avensiseket ki is pipáltam.
Folyt köv...
-
z123456789
addikt
válasz
Dark Archon #2380 üzenetére
Most olvastam a Becsületesnepperes hsz-ed. Azt néztem én is, de az már nekem húzós sajnos. Nem kombi, és automata is. Azért köszi.
-
z123456789
addikt
válasz
Dark Archon #2380 üzenetére
Igaz is. Köszi a tippet.
-
z123456789
addikt
válasz
Dark Archon #2377 üzenetére
Baszki.
Akkor ez nagy menet lesz. Na mindegy. Megpróbálok hideg fejjel gondolkdni. Sajnos én nem fogom tudni emelni a keretet. Végső esetben visszamegyek a civic-hez, és megoldom máshogy a változó igényeket.
Találtam még egyet, ráadásul ez közel van hozzám. Ez már jócskán 200e km felett van, de legalább remélem az a rendszám van rajta, még az is lehet hogy ott vették. -
z123456789
addikt
válasz
Dark Archon #2372 üzenetére
Na hallod!?!
Tegnap le sem esett hogy mit kell nézni? Te atya ég! Ezt a verdát is néztem. És ez végül is melyik rendszer? Csak mert olvasom hogy a KEHKK vagy milyen oldalon van bizonyos fokú rálátás a kocsikra, de nem találom a felületet.
Ez alvázszám alapján keres, vagy rendszám?
Nem is néztem hogy hol van az a kinézett kocsi. Mondjuk engem alapból megvezetnek a pesti zsiványok könnyedén, aki a világ végén lakik amúgy is, nem kell messzire mennem.
És végül mit vettél ha megkérdezhetem? Csak mert nem mindegy hogy használt Avensis, vagy egy új. :S
Elképesztő pofátlanság. És ez még is hogyan lehet fent továbbra is? Hihetetlen ez az használtautópiac MO-n. -
-
-
z123456789
addikt
Üdv mindenkinek!
2 Civic után a megváltozott körülmények, és igények miatt konkrétan egy Avensis 2gen kombiban gondolkozom. Most olvastam hogy ennek a dízel motorja pont bele tartozik a 20 kevésbé ajánlottak közé. Nem is baj, mert amúgy is inkább benzinest szeretnék, lévén, hogy ha mondjuk 2 éven keresztül elromlik benne valami dízeles kütyü, akkor azok ha jól tudom 2/300e-es tételekre rúghatnak. Na azt a pénzt inkább elbenzinezem, és talán kevesebb is a karbantartási költségem, talán még nyugodtabban is alszom.
Ezzel az autóval kapcsolatban ha valakinek van, és lenne is kedve tapasztalatokat írni, megköszönném. Találtam is egyet, ami túl szép hogy igaz legyen, pláne, hogy még az ára is úgymond jó lenne. Nem ismerős valakinek?Az igényeket azért megpróbálom összefoglalni, hogy ha van esetleg ajánlat, be tudjuk határolni a dolgot. Köszönöm.
-kombi
-esetleg vonóhorog
-benzines
-ködlámpa (klíma meg úgy is van benne, ha már ködlámpa is)
-rendes karbantartás mellett fusson el 4-5 évet/200 000 km-tHarmadik kocsim lesz, amit szeretnék nagyon megfontolni, ezért bocs a hülye kérdésekért.
Az előző kettő nem volt az évszázad vétele sajnos, hozzáteszem nem azért mert nem jó a Honda Civic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Horgász topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest