Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Hiánypótló videós képességgel gyarapodhat az iPhone 17
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kétfelé hajlik a Samsung koncepciója
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Nekem a Lexus Buda volt a kedvencem.
Vettünk ugye egy CHRt. De volt akcióban UX250 "csak 2-3"misivel volt több az UX250, mondtam édesanyának nézzük meg azt is. Piros bőr vagy akármi... lehet megtetszik neki anyagilag belefér.
Háromszor írtam és jelentkeztem tesztvezetésrea Lexus Budanál. Egyszer se válaszoltak.
Fel is hívtam őket, hogy mennénk. Visszahívnak. Nem hívtak.Itt aztán el is engedtük a Lexust.
A történetet kulturáltan megírtam, véleménynek a google mapson.
Letiltották!
Arra van energiájuk, hogy egy google maps hszt letiltsanak, de arra, hogy egy potenciális vevőnek visszaírjanak, megkeressék arra nincs.Egyéni saját tapasztalat de ahol már az eladáskor ilyen a customer care azt a céget el kell engedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest