- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
polonic #21191 üzenetére
Lexus vonalon vannak a gondok. Régen nem volt de még az (akkor csak 30milliós) csúcs RXben sem. De most is ránéztem mindha MOon nem lenne 0C soha. pl UX300ba raktak de csak a legfelső Luxus felszereltséghez.
Télen a 0C és alatt elég kellemes amikor direkt két kézzel fogod a kormnyt mert meleg. Ha választhatnom kellene, hogy ülésfűtés vagy kormányfűtés szerintem a kormányfűtésre szavaznék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged