Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
11.55-ös Commanderen van lehetőség a fejléc és lapok sötétítésére? Most nagyon világos és pl a lapoknál alig látni, melyik aktív, illetve a határvonaluk is nagyon halvány.
A régi ilyen volt:
Az új ilyen:

Szeretném, ha a fejléc hasonló szürke lenne és a lapok jól láthatóan elkülönülnének egymástól!
-
G@ben
addikt
Olyat meg lehet csinálni, hogy vagy egy rakat könyvtár 001, 002, stb néven és méret szerint átneveztetni őket? Hogy a legnagyobb legyen a 001, a legkisebb meg pl a 999?
-
G@ben
addikt
Azt hiszem, több lépés lesz. Átnevezem őket, de amiből dupla lenne, azt nem nevezi át. Ekkor az átnevezetteket átteszem egy mappába, majd az át nem nevezetteket átnevezem és áthelyezem az előzőleg átnevezettekhez, ahol már felkínálja az automatikus számmal való kiegészítést.
-
G@ben
addikt
Csoportos átnevezést szeretnék megcsinálni rengeteg fájlnál, csak az első 6 karaktert szeretném mindnél kitörölni. Ezzel nincs gond, de így sok fájl neve ugyanaz lenne, amit nem enged. Itt nincs valami automata átnevezés, hogy a végére tegyen zárójelbe egy számot, mint a sima másolásnál?
-
G@ben
addikt
A fájlok kezelését a Commanderben végzem, ezt a könyvtárat is onnan nyitom meg. Ha társítom a Galériát, akkor ezt csinálja, amit írtam. Ha a telefonra előtelepített Saját fájlok programban nyitom meg szintén a galériát használva, akkor jól lapozható, viszont egyáltalán nem abc sorrendben jönnek a képek egymás után, hanem össze-vissza. Szóval olyan, mintha attól függne, milyen programból indítom a képeket.
-
G@ben
addikt
Android 13-on használom a 3.42-es Total Commandert. Ha egy képekkel teli mappában megnyitok egy képet, akkor nem tudom őket lapozni, hanem vissza kell mennem a mappába, majd megnyitni a következő képet. Van valami saját képnézegetője, amivel tudom teljes képernyőn lapozni a képeket, ráadásul úgy, hogy abc sorrendben kövessék egymást?
-
G@ben
addikt
Adott egy csomó könyvtár, bennük egy csomó fájl. Meg lehet azt csinálni gyorsan, hogy az összes fájl nevébe előre bekerüljön annak a könyvtárnak a neve, amiben van?
Pl az abc könyvtárban van az 1, 2, 3 nevű fájl, akkor átnevezni őket, hogy abc -1, abc - 2, abc - 3, de ezt egyszerre sok könyvtárnál szeretném.
8.51-es verzióm van. -
G@ben
addikt
Hol lehet beállítani, hogy ha kiíratom a mappák méretét (Alt+Shift+Enter) és aszerint szeretném sorbarendezni őket, akkor ne csak a fájlokra csinálja meg, hanem a mappákra is? Be volt állítva, sejtem is, hol kell keresni, de most sehogy sem találom!
-
G@ben
addikt
Az mitől függ, hogy az Alt+betű keresésénél hogy adja meg a találatot? Random változtatja, hogy csak az azzal a betűvel kezdődőeket mutatja, vagy egyszerűen a listában odaugrik. Nekem a második megoldás kéne fixre.
-
G@ben
addikt
Olyat elő lehet hozni Commanderben, hogy egy oszlopban azt mutassa, hogy egy mappában lévő fájlok átlagosan mekkora méretűek?
-
G@ben
addikt
válasz
Panthera
üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Adok a meghajtónak egy nevet, azt mutatja, ha a gyökérben vagyok. Ha belépek egy könyvtárba, akkor a fülön a könyvtár nevét mutatja, ami jó. Ha visszalépek a gyökérbe, akkor a meghajtónak nem a nevét, hanem a betűjelét mutatja és ezt szeretném állandóra a névre változtatni.
-
G@ben
addikt
Total Commander 8.51-ben ha egy fül egy meghajtót takar, el lehet nevezni a fület úgy, hogy az almappákban mászkálás során se változzon a neve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest