Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
maestro87
üzenetére
Google Drive úgy látom, alapból nem támogatja a WebDAV protokollt, csak külső alkalmazáson keresztül vehető igénybe. Ehhez itt kell regisztrálni:
https://dav-pocket.appspot.com/
Beírtam egy spontán kitalált nevet és jelszót. Utána az alkalmazás hozzáférést kér a Google Drive-hoz, amelyikbe a böngészővel be voltam jelentkezve.
Ezután megkaptam a belépési adatokat:

TC-ben klikk a hálózatra:

(Az érdekesség kedvéért nálam itt látható egy POP3-SMTP plugin, amit valamikor régen használtam, de most nem ez a lényeg.)
F7 billentyűt kell megnyomni:

Utána:
Későbbiekben jobbklikk, szerkesztési lehetőség:

Ezután már csak be kell lépni:
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest