- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badzsofamily
csendes tag
válasz
Zoli133 #11104 üzenetére
Szia!
Úgy néz ki, a dolog megoldódott.A wifivel azonban nem boldolgulok(Toshiba L500-1q0).Fent van a driver, meg minden,. mégsem tudom elindítani........Nincs rajta kapcsoló, bill.kombinációval lehetne bekapcsolni(fn-f8), de nem megy.Csinál fura dolgokat az fn-es kombinációk....Pl.:a fényerőt lefelé vételnél felfelé nyomja
biosban nincs külön ilyen opció, és egyébként meg megy minden rendesen.(mármint a betűk
Próbáltam írni a Toshibának, de nem válaszolnak, nem érnek rá valószíűleg
Ha van bármi ötleted, szívesen fogadnám, ja és aztán már a vendégem leszel egy kávéra!! -
badzsofamily
csendes tag
válasz
Zoli133 #11071 üzenetére
Először is kösz, hogy válaszoltál!
Nos, a Windows hivatalos oldaláról is próbáltam okosodni, és valóban, ott írja, hogy másoljam be a telepítő lemezről ezt a bizonyos mappát a Temp-be.Igen ám, csak elkezdtem keresgélni, vagy 15 mappát dobott ki a kereső, mind ilyen elnevezéssel.A legelsőbe raktam be, nem történt semmi. A rendszerben nem történt változás, ezt írja ki a DISM:/online/enable-features/featuresname/ is unknow............. Ha nem másolom be a cuccost, akkor is ez a válasza:-)
Nemcsak a hivatalos oldalakon, hanem máshol is keresgéltem ez ügyben, és mindenkinek sikerül, csak nekem nem:-(
Tuti, hogy valamit nem jól csináltam, próbálkozom folyamatosan.Evvel a "programmal nekem még sehogy sem volt dolgom, de úgy látszik, itt az ideje, hogy megismerjem, közelebbről
De ha Neked van valami használható ötleted........ -
badzsofamily
csendes tag
Sziasztok!
Ebben a témában még igencsak zöldfülű vagyok.....DISM-mel szeretnék Windows 8-ra .NET3.5-öt rakni, mert elvileg rajta van a telepítő lemezen, de nem megy.......ezt írtam be:
dism /online /enable-feature /featurenameetFx3 /All /Source
:\sources\sxs /LimitAccess
Esetleg tudna valaki segíteni??(Nincs vezetékes netem, ami lényegesen megkönnyítené a dolgom)
Előre is köszönöm!!!
-
badzsofamily
csendes tag
Sziasztok!!
Nekem Toshiba Stellite L500-1Q0-m van, hát meggyűlt vele a bajom...A wifije egyszerűen nem megy.Mindegy milyen rendszer(Windows7, vagy Xp), akkor se megy.Felraktam a gyári drivert, semmi.Gondoltam, meghalt a wifi, veszek bele másikat.UGYANEZ......Most ott tartok, hogy falhoz vágom, mert már hullik a hajam, és idegbajt kapok tőle.Két napos folyamatos bütykölés után sem megy.Alaplap?????
Utóirat:
A billentyűvel sem lehet életre kelteni:-((((
Esetleg ha valaki tudna varázsolni............ :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest