- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
JimKirk
tag
válasz
mr_ricsi #9951 üzenetére
Tegnap este formaztam a gepet, igy mar nem az elotelepitett windows van fent, gondolom igy mar nem is fogok tudni Recovery disket csinalni.
"Nem kell chipset driver. Miért is kellene? Csak az IDEvezérlőhöz az AHCI-drivert, és az USB3 vezérlőhöz az USB drivert érdemes felrakni. (Ezek fenn vannak a Toshiba oldalán.)
És VGA driverből is van 3 verzió, 2012 áprilisi a legújabb. (Ehhez van egy Display Tool, amit nem feltétlenül kell felrakni.)"Rendben, akkor vegulis minden fent van mar a gepen, mert ezeket mar mind telepitettem.
Koszonom a segitseget!
-
JimKirk
tag
A legcsodalatosabb az egeszben, hogy nem csinaltam recovery disket, azt hittem, hogy majd a masik particiorol is be lehet bootolni a HDD Recoveryt, gondoltam nem veletlenul van igy elkulonitve. A Recovery Media Creator-t meg nem lehet sehonnan sem leszedni, legalabbis a toshiba support angol nyelvu foruman ezt irjak.
A legjobb lenne, ha sikerulne talalnom egy chipset drivert, es akkor nem is erdekelne a recovery disc. AMD Hudson M2, vagy AMD Torpedo az alaplap/chipset neve...
Need help!
-
JimKirk
tag
Koszonom a segitseget, kiprobalok mas bongeszoket.
Azzal tisztaban voltam, hogy van rajta chipset driver, viszont azt nem tudom, hogy hol keressem, milyen nev alatt, mert ugy, hogy chipset driver nem talalom a toshiba support oldalan. Szuksegem lenne ra, ha egyszer megis ujra kellene raknom.
-
JimKirk
tag
Sziasztok!
Felesegem Satellite L750D-1DQ tipusu laptopjaval kapcoslatban lenne egy par kerdesem.
Van arra valami otletetek, hogy a Farmville miert nem fut megfelelo sebesseggel a gepen? Olyan erzesunk van, mintha 15-20 fps-sel menne minden, az atvezeto animaciokon erezheto leginkabb ott meglassabb, de jatek kozben ha aratni akarsz akkor a kurzor nem mozog olyan "folyekonyan" mint az elvarhato lenne. Pontosan ezert csereltuk le asszony 5 eves FS Amilojat, mert a gyenge hardver miatt az is hasonlo tuneteket produkalt...itt viszont gyenge havderrrol szo sem lehet. Az asztali gepemen viszont teljesen jol mennek a facebookos jatekok.
Valamelyik driver nincs telepitve, esetleg valmit be kelll allitani/kapcsolni?U.I.: meg nem telepitettuk ujra a gepet, meg mindig a gyari windows van fent.
MAS: A chipsett es a VGA drivert honnan tudnam letolteni? A toshiba supportrol mindent sikerult megtalanom, kiveve ezt. a kettot. Talaltam olyan, hogy display, ez kell a VGA-hoz?
Elore is koszonom!
-
JimKirk
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problemam!
(Windows XP)Adott egy Satellite P200-as masina amire hiaba rakom fel a beipitett ethernet kartya driver-jet, megsem latja a gep sem a halozati beallitasoknal, sem az everestben! Pedig a program files-ban csinal maganak egy mappat a driver, es minden gond nelkul le is lehet torolni! Hol lehet a bibi? BIOS-ban nincs lehetoseg a halozati kartyat ki/be kapcsolni, ott csak a LAN-t
lehet allitani, ezt bekapcsoltam bar nem tudom, hogy miben befolyasolja a gep mukodeset.Tettem egy probat es feldobtam az FS tipusu lapimra az ethernet kari drivert es nalam minden gond nelkul latja a gep!
A segitseget elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest