- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barett 50cal
senior tag
hello
miért van az hogy DivX lejátszóval egy pl 8gbos MKV fájl(videó ugyebár),akadozva,és a hang beállásával játssza le a gép.Ahang beállását nehezen lehet megszüntetni....
Gondolom ez a proci hibája,nem?:S
Üdv -
Barett 50cal
senior tag
Hali
U500as SLOTba belemegy ez ahangkari??Tehát csak hogy működne e vele rendesen..
XFi Notebook -
Barett 50cal
senior tag
Hello
Kérdésem egyszerű de halaehet akkor konkrét választkérnék.
Egy U500as notebook,GM45ös alaplappal,betud fogadni iylen procit??
TDP>25W
FSB(max.1066)>800Mhz
Valami példa rá mondjkuk Q proci(Q9000)...vagy QX esetleg.
Üdv
köszönöm -
Barett 50cal
senior tag
ÁÁÁ emberek eztnemhiszemel...ez hogy történhetett??van egy U500as notim,abba van ugye 2GB RAM(1modul,DDR2).Vettem 2x2GB DDR3mas ramokat,természtesen támogatja de ugynézki nemannyira:
A cimkés az eredeti,ami nem cimkés azaz egyik DDR3mas modul.
Ilyennincs:'(most milyen kellakkor bele??(mirefigyeljek?)
Üdv
Csak irtam hogy figyeljünk...delehet ti figyeltek csak énnem...amugy a DDR3mas 204pines...a DDR2es akkor mennyi??(samu) -
Barett 50cal
senior tag
hátnéztem de sztem támogatja....
deenvok benne biztos,mert a kis felhasnzálói kézikönyvébe aztirja hogy amx DDR2 800Mhzes ramokat rakhatok a slotokba... -
Barett 50cal
senior tag
Üdv
Aztmondjátok meg hogy egy GM45ös alaplap,támogatja e a DDR3mas memóriákat,éshaigen akkormeddig(Mhz).Ha nem akkor nem. (U500as laptop)
Üdv
köszönöm szépen -
Barett 50cal
senior tag
hali
U500am van,GM45ös chipsettel,és kérdésem azlenne hogy nem roahasztaná e le egy 1066Mhz FSBs proci.
Üdv -
Barett 50cal
senior tag
Üdv ebody!
Lenne 2 kérdésem:
1.Az U500ba lehet rakni DDR3mas memóriákat??(GM45/GM47es chipset)
2.Van vmiféle support lista erre a chipsetre,processzorok terén.mert vennék bele egy Q9000es procit,casknemakarom elhamarkodni. -
Barett 50cal
senior tag
csáó
lenne egy bajom az U500as notimmal....Most azelmúlt két-három napban használtuk projektorral...és amikor FN+F5el kiakarnyomni,akkor egyes opcióknál mint pl duplicate,okéoké megy,minden oks,de a billentyűzet beszar..hamegnyomom a P betűt bejön a projector kapcsolódásimód...stb.megváltozikminden.MIért van ez??:S -
Barett 50cal
senior tag
halihó
pénteken 2körül a toshiba oldalán(.hu) megvettem a win7et,frissitésként...30€ba kerülne(t):..
de nemkaptam semmi visszaigazolást se semmit,a kódom megvan, egyzerhuztak le 2€ot asszem,aztmegiskaptam smsbe...de azótasemmi...
most sztetek miértvanez? -
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #6035 üzenetére
hali
nameglett az U500.nagyonjó gép,de van kéthiba amit nemértek:
az egyik hogy van háttérvilágytása a billentyűzetnek?
amásik hogy olyat csinál,hogy ha alvóüzzemmódba vagy KIKAPCSolom,akkor nemkapcsolkiteljesen...ugyanis aztcsinálja hogy a bekapcsológomb,és a jelzőfény(power),égve marad,éshiábanyomkodok bármit is nemcsinál semmit.ha hosszan nyomom a bekapcsológombot,akkor kapcsolcsakki teljesen...
miért vanez???
amugy win7 vanrajta...szóval eltűnt minden,én szedtem le dolgokat,meg az updater...
üdv -
Barett 50cal
senior tag
na ma meek az U500ért,de nem biztos sajna hogy lesz raktáron,akkor csak holnap lesz meg....
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #6015 üzenetére
amugy a toshiba U500 bn hány memória slot van??mert ugye 8gb ramot lehet bele pakolni,de mekkora méretű egységek kellenek?mert 2gbosat tudok,....de nemhinném hogy 4vanbenne..:S
-
Barett 50cal
senior tag
hupsz ezt benéztem,már látom hogy azvan benne alapból...
bocs,offvége -
Barett 50cal
senior tag
U500 szerintetek megéri??....lehet hogy ezzel is azlesz,hogy elfogy és nemlesz több csak a rosszabbikból?:S
-
Barett 50cal
senior tag
Hali
Megint én,ugyanazzal a notival.(Toshiba L20-100)
A RAM és a HDD megvan akkor,megilsez rendelve,de ha jóltudom ebben nem lehet cserélni procit se VGA-t,deszeretnék...Ebben nem ugy van,hogy az alaplapra van integrálva??SZóval ha most én szerzek vhonnan,egy olyan lapit,és belehet passzolni,akk azzzal megy nem??
Nemtudjátok hol lehet ilyet kapni?? -
Barett 50cal
senior tag
Hali
Van egy Toshiba L20-100as notuóim,és szeretném bőviteni a memóriáját és a HDD-jét.
Ramból ha jóltudom 400as kell bele,de ha mondjuk teszek bele 533ast teljesen uj oprendszerről menni fog vele??A másik a hdd,amit olyan 120GBra szeretnék.
Lehetségesek???ÜDv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest