- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sopronman
csendes tag
Üdv! Nálam T2080 procival és 2 x 1GB 533MHz PQI DDR-II ram-mal prímán megy az L30 Vistával, nagyon elégedett vagyok. Winchster 120 GB-re lett csrélve, már csak egy T2450 procira fáj a fogam
Csak egy kattintás, minden alkalmazásnál nulla várakozási idő. Celeron M430 és 512 GB ram volt gyárilag, azzal egy tetű volt, mérgemben majdnem eladtma, de így már kafa.
-
-
Sopronman
csendes tag
Sziasztok! Az L30-113 (PSL33)-amba, melyet 2007 április végén vettem tetettem egy ma egy T2250-es processzort, de a számítástechnikai bolt szerelője délután hívott, hogy a gyárilag rátelepített (így vettem) vista home basic nem akart rajta elindulni, majd hosszas próbálkozás után csökkentett módban indult csak el. A gép a procit elfogadta, csak épp működni nem akar. A szerelő szerint állítólag talán a registry-ben kellene valamit állítani, de én ehhez nem tudtam hozzászólni. Tud valaki valamilyen megoldást. Előre is köszönöm.
-
Sopronman
csendes tag
Szia! Köszi a választ. Igen minden ki volt lőve, de a winphlash ablak megjelenik, és semmi nem történik utána. Már korábban futattam ilyet, akkor még csak 1,5 GB RAM (a gyári 512 + 1GB) volt benne, és akkor primán ment. Ezek a procik biztos, hogy jók bele, mert a technotrade szerint a foglalat, és az 1,73 GHz miatt csak a T2080 lenne jó????
-
Sopronman
csendes tag
Sziasztok! Én új vagyok itt, de nagyon hasznosak a beírások! Nekem egy L30-113-m van, már 2GB RAM-ra bővítve, viszont procit is cseréltetnék benne. T2080 való bele, de sehol nem kapok. Tud valaki segíteni? Kérem írjatok mailt, ha igen. A másik gondom, hogy a legfrissebb BIOS frissítést, ami a Toshiba honlapján található (2007.11.06) nem tudom lefuttani a gépen. Korábbi frissítések mentek, ez nem. Mit tegyek? Tegyem vissza az eredeti 512 MB-s ram-ot és próbáljam azzal. A WIN Phlash-t kinyitja, de aztán semmi nem történik.. Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest