- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kspbarebone
csendes tag
Igen, thx.
-
kspbarebone
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba L505-110-em. PSLS3E. Vettem bele egy Q9100 procit, hogy az nekem majd milyen jó lesz.
GM45 chipsetem van, az elvileg támogatja, foglalat stimmel, FSB stimmel.Beletettem, de a Toshiba logótól tovább nem jutok. Ahol ki kéne neki írni hogy setup F2, boot menu F12
ott csak egy 1 pixel vastag rövid csík van. Billzet nem reagál, a BIOS-ba sem tudok bemenni.Ezután megflasheltem a BIOS-t, az egyetlen hivatalos másik verzióra (ami 6 hónappal újabb mint a gyári)
Ez a 2.10-es verzió.Hibajelenség ugyanez.
Mit tehetnék még, hogy működjön a proci? Van-e valami más okosság?
Ráolvasás, energizálás, sarokcsiszolóval megperemezés, sóval behintés? (3x szedtem szét és raktam össze a gépet, kicsit ki vagyok akadva)
Ha teljesen missönimpassziböl működésre bírni, abban az esetben ELADÓ a proci, (itt vettem a hardveraprón megbízható forrásból) lehet írni privátot.Köszönöm az empátiát, és a válaszokat.
-
kspbarebone
csendes tag
válasz
kspbarebone #8372 üzenetére
Nem, nem fog beleférni, mivel bent 11mm hely van, a vinyó meg gyárilag 9,5 mm.
Ha esetleg kell valakinek ez az infó.
Hamár magamnak kell válaszolnom. -
kspbarebone
csendes tag
Sziasztok, L505-110 notim van, az lenne a kérdésem, hogy gyárilag milyen vastag a merevlemez?
Egy WD10TPVT vinyót szeretnék beletenni,
http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=140
viszont ez 12,5 mm magas. Bele fog férni?
-
kspbarebone
csendes tag
válasz
kspbarebone #7411 üzenetére
már jó
-
kspbarebone
csendes tag
Sziasztok!
Van egy L505-110-em. A gyári win7-et (talán Enterprise) leszedtem róla, feltettem egy Ultimatet. Az Fn+F1,F2... billentyűkombinációk nem működnek, A wifi sárga ledje sem világít, függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva, vagy nincs. Maga a wifi működik. Viszont jobban idegesít, hogy pl fényerőt nem tudok állítani. (Fn+F6,F7)
Egyedül a némítás gomb működik.
Persze az eredeti win7-el ment minden, de azt nem akarom visszatenni, (különben is, a dobozban lévő dvd 32 bites) mert abban meg a Virtualbox nem ment normálisan, az ebben az Ultimateban viszont az jó.A gyártó holnlapjáról már leszedtem az összes drivert, és utilityt, de nem segített. Help.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest