- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
#24334592 #9131 üzenetére
"azt mondta a szervízes csóka,h itthon nem bővíthetem a garit,csak amcsiban a vásárlás helyén!"
Simán el tudom képzelni. De a XXI-edik században kizárt, hogy a Neten ne lehessen megoldani."10k+áfa volt a billentyűzet ára,erre ma kiderült,h 15+áfa értékben építette be ,de felhívni előtte nem kell illendőségből nem?!"
Árajánlatot írásban kell kérni, és ha 5%-nál jobban eltérnek tőle, akkor nem fogadni el a magasabb árat."ha és természetesen a 2 pixel hibát is tagadták,h létezne,persze odahallucináltam két vakító pixelt. A keresztben 3*1centis szürke csíkról nem is beszélve"
Esetleg személyesen vinni a szervizbe, és esetleg egyik környező ország szervizébe. -
Krystal_s
addikt
válasz
#24334592 #9105 üzenetére
kijelző közepén az nagyon zavaró főleg, ha kiégett pixel ( ha jól tudom az világít ).
a csík pedig még külön is durva ! ezek után még képesek voltak vacillálni ? O.o
azonnali cserét kértem volna. tudom sajnos sok mindenen múlik h mennyire segítőkészek. nekem amikor akksi gondom volt, akkor egy tök bunkó ügyintézővel beszéltem telefonon a Toshiba főszervizben, aki a gépemet is alig tudta beazonosítani és hülyeségeket beszélt. szerinte normális h akár fél év alatt is elhasználódhat egy új akksi. itt a fórumon zoli62 ajánlotta az Atlantis-t, akik nagyon segítőkészek voltak...pedig még személyesen sem jelentem meg ( az előny szokott lenni, mivel csaj vagyokha nem ,akkor hívom aput. ) 250 km-re lakom Pesttől és nem szívesen futkoznék oda...
-
Krystal_s
addikt
válasz
#24334592 #9100 üzenetére
szia, milyen és mennyi pixelhibád volt ? a gépem most volt egy éves ( T210) és fél év után én is észrevettem 2db pixelhibát. egyik nagyon halvány szürkés, szinte alig látni, a másik egy kis fekete pont, de az a kijelző szélén van azért nem zavaró. a tudat zavar ,hogy ott van. remélem nem terjed tovább...
-
Müszi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest