- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
Elvileg az x700 esetén ott a PowerPlay funkció, bár amig nálam volt az ilyen vgas notim, addig nekem folyamatosan max órajelen ment. Legalábbis az Everest szerint. Elvileg a NHC is tudja szabályozni az Ati kártyákat. Mivel rövid ideig volt nálam nem foglalkoztam vele. Biztos van aki megoldotta már ezt is, szerintem kérdezz rá a noti vga-s totyikban.
Szerk: most látom oda te írtál utoljára 5 napja. Esetleg a itt:[link] vagy [link] ez ugyan FuSi-s topik, de többeknek van itt komoly vgas gépe.
[Szerkesztve] -
Niczo
senior tag
Nem tudom mivel mérik ezt az időt. Nem hiszem hogy teljes terhelés alatt. Sajna ahol erő van, ott fogyasztás is van. Nekem pár napig volt x700-al szerelt notim, netezés alatt is forró volt a vga fölött, de a vinyót is simán 50 fok fölé melegítette. Kiváncsi lettem volna hány évig húzza igy a noti, de biztos nagy szerencsefaktor kell hogy 3 évig kihúzza. Ezekre egyébként tuti csak 1év gart adnak. Bár most néztem a linket, egy ilyen gépre a 2év gar nem semmi, így talán kisebb a kockázat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hyundai, Kia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest