- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obolony
senior tag
Szia!
Teljesen a gyári driver van rajta a gyári xp-vel amit adtak hozzá, még nem piszkáltam. Elméletileg a Toshiba küldözgeti a frissitéseket, de a íróhoz nem küldött még.
Mondjuk most leszedem, visszateszem a gyárit, és megnézem van-e újabb a honlapon.
Ha ez sem segít, akkor tényleg para, mert szervíz, ami sajnos az én esetemben kicsit bonyorult, de majd utánanézek hogy lehet megoldani, mert kiküldetésben vagyok, és errefelé nincs (ha jól tudom) hivatalos toshiba szervíz, pancsernek meg nem adom a kezébe, főleg itt)))
Igen, gyárilag 512 Mb volt benne, és én is féltem, hogy mi lesz ha belerakunk egy másik memóriát. De a toshiba (még otthon) úgy nyilatkozott lehet, ezért bementem egy haveromhoz, és belepróbáltunk egy kingston 1 Gb-ost. Szépen felismerte, és le is futott az összes memteszt rendben, így kifizettem, és benne maradt, azóta 1,5 Gb -
oviktor
tag
Hali!
Ha már az akksikról van szó, nemrég vettem 1 Toshiba Satellite Pro M70-198-at [link].És érdeklődnék hogy hogy kell az akksit kisütni mert a kézikönyvében nem találtam ilyet.
Amúgy nekem egyenlőre kb 2órát bir energiatakarékos módban, ami azt takarja hogy netezek bekapcsolt wifivel.
[Szerkesztve] -
goshawk
tag
-
goshawk
tag
Én úgy vettem észre, hogy ha 1Ghz-re le van véve (energiatakarékos módban van),
akkor egy 2 órás +x perces filmet simán megnézel rajta.
Teljes terhelés melett is bírja simán 1-1.5 órát. Értem a teljes terhelést mondjuk játék alatt.
És ugyebár alapból a legkisebb aksit kapja hozzá az ember. -
Niczo
senior tag
A PentiumM automatikusan állítja az órajelét, szerintem szoftvertől független.
Egyébként adnak hozzá egy PowerSaver nevű progit, itt különböző profilokat tudsz választani (pl.: hosszú akkuidő a fontosabb, netán a teljesítmény) Alaphelyzetbe a normál profilt használja, hálózatról viszont a csúcsüzemet.
Amikor én beszéltem az eladóval a garibővítésről, nekem 1évre 25k-t, 2évre 35k-t mondott. Igaz fejből vágta, nemtudom mennyire pontos ez. A héten még ugyis bemegyek hozzájuk ha megjön az egerem, akkor lepontosítom ezt vele mert engem is érdekelne. Itt a fórumokon elég meggyőzően érveltek mellette
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Mobil flották
- weiss: Pant* rant
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest