- Huami Amazfit Bip okosóra
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
A multimédiás gombokhoz asszem' a Common Module kell. A VGA-nál szerintem nem a driver hibás, amit inkább el tudok képzelni, hogy a chipset driver nincs felrakva, vagy pedig egyéb szoftveres (pl. codec) probléma van. Próbáld ki a KMPlayer nevű lejátszót, hogy azzal is szakadozik-e a film.
meggájver
Mi lassú a rendszeren? A betöltés, a fájl műveletek, a játékok, vagy mi? Pontosan melyik típusú L300-asod van? Minden szükséges driver fel van telepítve?
-
metron
tag
Hali,
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64
Ime. Az ati oldalán túrtam, de ez a normál Radeon 3400series 64bit Vista drivere, nem a "mobility radeon"-é. Müxik vele!
Viszont tegnap visszatértem a 32bites Vista világba
, meguntam a vacakolást. Így tényleg minden egyszerübb, megvannak a driverek a Toshiba oldalán, sőt a Vista megtalálja magának is. Pl. a video drivert is előszedte magának, nem kellett túrnom érte. Marketingszagu még ez a 64bites világ.
-
ABE
őstag
A Toshiba oldalán található cuccokhoz képest ez nekem kicsit soványnak tűnik. Minden drivert érdemes felrakni, inkább azt mondom, hogy mely programok nem szükségesek feltétlenül: Acoustic Silencer, Assist, Config Free, PC diagnostic tool, Utilities, Wireless Lan Client Manager, Zooming Utility. Kb. ezek a "sallangok". Azt ajánlom, hogy az összes többi cuccot rakd fel, és akkor nem szabad ismeretlen eszköznek maradnia. A Common Module a leírás szerint ahhoz kell, hogy a Toshiba programok rendesen működjenek.
A legjobb módszer szerintem az, ha minden cuccot felraksz, és megnézed, hogy mely szoftverekre van szükséged.
-
ABE
őstag
Hotkey Utility fel van rakva, hogy működjenek a gombok? Ha igen, akkor nem kell beállítani a kezelőfelületen, hogy mire reagáljanak? Minden szükséges driver fel van rakva rendesen? Esetleg ha le tudnád írni, hogy miket raktál fel, vagy miket hagytál ki, az segítség lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest