- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Bekékült a Pixel 10a
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
A multimédiás gombokhoz asszem' a Common Module kell. A VGA-nál szerintem nem a driver hibás, amit inkább el tudok képzelni, hogy a chipset driver nincs felrakva, vagy pedig egyéb szoftveres (pl. codec) probléma van. Próbáld ki a KMPlayer nevű lejátszót, hogy azzal is szakadozik-e a film.
meggájver
Mi lassú a rendszeren? A betöltés, a fájl műveletek, a játékok, vagy mi? Pontosan melyik típusú L300-asod van? Minden szükséges driver fel van telepítve?
-
metron
tag
Hali,
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64
Ime. Az ati oldalán túrtam, de ez a normál Radeon 3400series 64bit Vista drivere, nem a "mobility radeon"-é. Müxik vele!
Viszont tegnap visszatértem a 32bites Vista világba
, meguntam a vacakolást. Így tényleg minden egyszerübb, megvannak a driverek a Toshiba oldalán, sőt a Vista megtalálja magának is. Pl. a video drivert is előszedte magának, nem kellett túrnom érte. Marketingszagu még ez a 64bites világ. 
-
ABE
őstag
A Toshiba oldalán található cuccokhoz képest ez nekem kicsit soványnak tűnik. Minden drivert érdemes felrakni, inkább azt mondom, hogy mely programok nem szükségesek feltétlenül: Acoustic Silencer, Assist, Config Free, PC diagnostic tool, Utilities, Wireless Lan Client Manager, Zooming Utility. Kb. ezek a "sallangok". Azt ajánlom, hogy az összes többi cuccot rakd fel, és akkor nem szabad ismeretlen eszköznek maradnia. A Common Module a leírás szerint ahhoz kell, hogy a Toshiba programok rendesen működjenek.
A legjobb módszer szerintem az, ha minden cuccot felraksz, és megnézed, hogy mely szoftverekre van szükséged.

-
ABE
őstag
Hotkey Utility fel van rakva, hogy működjenek a gombok? Ha igen, akkor nem kell beállítani a kezelőfelületen, hogy mire reagáljanak? Minden szükséges driver fel van rakva rendesen? Esetleg ha le tudnád írni, hogy miket raktál fel, vagy miket hagytál ki, az segítség lehetne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Motoros topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, meguntam a vacakolást. Így tényleg minden egyszerübb, megvannak a driverek a Toshiba oldalán, sőt a Vista megtalálja magának is. Pl. a video drivert is előszedte magának, nem kellett túrnom érte. Marketingszagu még ez a 64bites világ. 
Janou