- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
metron
tag
Hali,
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64
Ime. Az ati oldalán túrtam, de ez a normál Radeon 3400series 64bit Vista drivere, nem a "mobility radeon"-é. Müxik vele!
Viszont tegnap visszatértem a 32bites Vista világba
, meguntam a vacakolást. Így tényleg minden egyszerübb, megvannak a driverek a Toshiba oldalán, sőt a Vista megtalálja magának is. Pl. a video drivert is előszedte magának, nem kellett túrnom érte. Marketingszagu még ez a 64bites világ.
-
metron
tag
Én meg azt nem tudtam, hogy ezeket nem egybe adják mindkét verzióban
Ajándékba kaptam, nem bolti verzió a Vista.
Arra én is kiváncsi leszek, hogy mikor éri meg a 64bitre váltás, mert jelenleg ez valóban nem zavartalan. Igazából azt sem tudom, hogy mennyi lenne az érzékelhető sebességnövekedés. Merthogy a cad progik is 32bitesek, csak állítólag 64bites környezetben gyorsabb a lebegőpontos számítás. Nem tudom mennyire igaz ez.. -
metron
tag
Ja, igazad van. A Toshiba nem hirdeti 64bites Vistával a gépeit
Tul.képp csak kisérlet volt, de valóban meguntam, hogy vadásszam a drivereket és állandóan a gépet túrjam. Annyira nem vagyok elvetemült.
A 64bitet azért gondoltam, hogy esetleg néhány "munkaalkalmazás" gyorsabb lehet, mondjuk Mapinfo, Autocad.. Meg végül is zavart a tudat, hogy ha van egy 64bites vas, akkor nehogy már "butább" rendszert tegyek rá. Ez akár költői kérdés is lehet, hogy minek a 64 bites vas, ha nem tudom kihasználni?De végülis mindegy.
Nagy veszteség nem ért, mert 1 dobozban kaptam együtt a Vista Ultimatet 32 és 64bites verzióban is.Ajándék volt. Ezért is kerestem olyan gépet, ahol nincs előre telepített op. rendszer, ne fizessek 2x érte. Tudás szempontjából mindenképp jó választás volt ez a Toshiba.
Most csak macera van, hogy mindent újra kell húzni.
Köszi a gyors választ! -
metron
tag
Sziasztok,
Nemrégiben vettem 1 Toshiba A300-1JH noteszt. A gép az cool, gyönyörű, szakít, főleg az 5éves asztalimhoz képest
Sajnos viszont 64bites Vistához nem találok drivereket! Az Ati videohoz találtam, néhány perifériámhoz szintén, de ennyi. Maga a Toshiba support oldalain sincs semmi! Az ok., hogy átlagembernek nem nagyon kell 64bites win, de gondoltam néhány mérnökalkalmazáshoz jól jöhet. (Ahogy olvasgattam, lebegőpontos számításoknál előnyös lehet)
Kicsit arcátlanságnak tartom, hogy a Toshiba nagy betükkel hirdeti, hogy a géphez Vista Ultimate-et ajánl, közben pedig a 64bites verzióhoz semmit nem találok. Nem müködik a webcam, beépített mikrofon, easymedia gombok, stb.. Toshiba nem fejleszt 64bites Vista alá drivereket?
Tud esetleg valaki vmilyen megoldást, vagy felejtsem el még 1 időre a 64 bites rendszert és tegyem fel a 32bites verziót?
Köszi!üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest